Alayına yazıklar olsun

Zillet güruhunun ihanetleri dur durak bilmemektedir. Her gün yeni bir rezillik sahne alıyor. Hazırladıkları bölücü anayasa taslağının bir tesadüf olmadığı, yapılan açıklamalarla belgelendi.

Zillet güruhunun ihanetleri dur durak bilmemektedir. Her gün yeni bir rezillik sahne alıyor. Hazırladıkları bölücü anayasa taslağının bir tesadüf olmadığı, yapılan açıklamalarla belgelendi. İşi mandacılığa kadar götürdüklerini ibretle gördük. Siyaset eskilerinin Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi sıfatıyla Bülent Arınç’ın da bu güruha katılması vahameti çok daha arttırmaktadır. Elbette meydan boş değil ve Sayın Bahçeli, grup konuşmasında bu gafillere anlayacakları dilden cevap verdi.

Sözlerine Öğretmenler Günü’nü kutlayarak ve şehit öğretmenleri anarak başlayan Sayın Bahçeli, Kovid-19 salgını üzerinden siyasi çıkar peşinde koşmanın, devlet ile vatandaş arasında güvensizlik oluşturmaya uğraşmanın, mücadeleye gölge düşürmenin, tutarsızlık varmış gibi göstermeye çalışmanın, yalan yanlış bilgilerin paylaşıldığını ima ve iddia etmenin virüs kadar tehlikeli bir siyaset kofluğu olduğunu söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar