AİHM, terörist aklama merkezi

Herhangi bir Avrupa ülkesinde şiddetin kınanmamasını bile teröre destek için yeterli gören AİHM, nasıl oluyor da sıra Türkiye’ye gelince, bırakın kınamayı yaptıklarıyla, sözleriyle bizzat terörün kendisi olan birini nasıl temize çıkarıyor ve salıverilmesini istiyor?

Türkiye üzerinde hangi karanlık hesapların yapıldığı, nasıl bir kuşatmaya alınmak istendiğinin son örneği AİHM’nin Selahattin Demirtaş’la ilgili skandal kararıdır. Bu kravatlı terörist, sanki balık tutarken veya legal, meşru siyaset yaparken yakalanıp cezaevine konulmuş gibi bir muameleye tabi tutuluyor. Oysa, bu terör başının işlediği suçların sadece bir tanesi, Avrupa’nın herhangi bir ülkesinde meydana gelse akla gelebilecek en ağır cezayı vermekle kalmaz, bir de her kimle ilgi ve alakası varsa, alayını toplar analarından doğduğuna pişman ederler. Bu da yetmez, kanunlarını anında değiştirir, bir daha bu tür suçların işlenmemesi, işlenirse anında karşılık verilmesi için her türlü tedbiri alırlar. Bugüne kadar hep böyle oldu ve örneklerini defalarca yaşadık. Siz Avrupa ülkesini de geçtik dünyanın herhangi bir yerinde, devlete isyan çağrısı yapan birinin görmezden gelindiğini duydunuz mu? Bu çağrıyla sokakların kan gölüne döndüğü, evlerin, iş yerlerinin ateşe verildiği, Yasin Börü gibi gençlerin hunharca katledildiği bir sonuç ortaya çıkmıştır. Bunun hesabını dünyada sormayacak bir tek ülke gösterebilir misiniz?

SUÇLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Selahattin Demirtaş denilen kravatlı teröristin suçları bu kadarla da bitmiyor. Daha önce defalarca yazdım. Bu teröristin doğrudan Kandil katillerinden emir aldığı tespit edilmiştir. PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı kendi beyanları ile sabittir. Selahattin Demirtaş’ın niye tutuklu olduğunu, hazırlanan iddianamede neler bulunduğunu defalarca yazdım, bir defa daha hatırlatayım: TBMM’deki faaliyetlerinde tamamen PKK’nın elebaşlarının emirlerine göre hareket etmiştir. PKK’nın kongresinde siyasi alan sorumlusu olup, yapılandırmada 21’inci sıradadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 369 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 485 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar