6-8 Ekim'in hesabı sorulmalıdır

Türkiye’nin, lider ülke yolunda kararlı ve emin adımlarla yürümesi sadece Türk milletini değil, bize inanan, güvenen ülkeleri de heyecanlandırıyor, ellerini güçlendiriyor ve ümitlerini arttırıyor. Bu durumdan rahatsız olan vatan-millet düşmanlarını da...

Türkiye’nin, lider ülke yolunda kararlı ve emin adımlarla yürümesi sadece Türk milletini değil, bize inanan, güvenen ülkeleri de heyecanlandırıyor, ellerini güçlendiriyor ve ümitlerini arttırıyor. Bu durumdan rahatsız olan vatan-millet düşmanlarını da kudurtuyor. İyice azıyor, zıvanadan çıkıyorlar.

NASIL DA ZIPLIYORLAR

Akdeniz’de hak ve hukukumuzu koruyoruz, itiraz Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden, Yunanistan’dan, İsrail’den, Birleşik Arap Emirlikleri’nden, Mısır’dan, Fransa’dan, ABD’den ve Biden denilen ahlaksızdan geliyor. Ege’de, Libya’da, Kıbrıs’ta hak ve menfaatlerimizin gereğini yapıyoruz, Fransa, Rusya ve darbeci Hafter ayağa kalkıyor. Sınırlarımızın dibinde bir terör devletine izin vermeyeceğimizi bizzat sahaya inerek gösteriyoruz, ABD, Rusya, Esad, İran, PKK, YPG ve diğer terör grupları havaya zıplıyor. Can Azerbaycan 30 yıldır Ermeni işgali altında bulunan öz topraklarını kurtarıyor, bu saydıklarımızın alayı birden sıraya girip, hücuma geçiyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne bildiğimizden şaşıyoruz, ne hak ve menfaatlerimizden zerre kadar geri adım atıyoruz.

İÇERİDEKİLER ÇOK MU FARKLI?

Dışarısı böyle de içerisi çok mu farklı? Bütün bu saydığımız gelişmelerde CHP ve yancılarının, yani zilleti oluşturanların Türk ve Türkiye düşmanlarından ne farkı oldu? Hangi meselede bir milli duruş ortaya koydular?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar