2020'den geriye kalanlar

Herkesin üzerinde ittifak ettiği bir gerçek olarak, çok zor ve sıkıntılı bir yılı geride bıraktık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti olarak, geride bıraktığımız yıl içerisinde felaketin de, ihanetin de her türlüsünü yaşadık.

Herkesin üzerinde ittifak ettiği bir gerçek olarak, çok zor ve sıkıntılı bir yılı geride bıraktık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti olarak, geride bıraktığımız yıl içerisinde felaketin de, ihanetin de her türlüsünü yaşadık. Koronavirüs salgını öne çıkmış olsa da, tek meselemiz bu olmadı. Hatta bu belayla dünyada en doğru, en etkili ve en sonuç alıcı mücadeleyi yapan ülke olarak öne çıktık. İbretle ve hayretle zillet güruhunun virüs üzerinden de siyasi hesaplar yaptığını gördük.

TERÖRÜN BİTMESİ İÇİN HDP’NİN KAPATILMASI ŞART

Terör belasını defetmek için uzun yıllardır mücadele ediyoruz. Geçtiğimiz yıl içinde bu konuda bir dönüm noktası yaşadık. Önceki yıllarda yapığımız Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Harekâtlarının ne kadar önemli, ne kadar hayati olduğu çok daha net ortaya çıktı. İçerideki teröristleri dağlardan, şehirlerden çok büyük ölçüde temizlediğimiz gibi, dışarıda da kaçacak, saklanacak inleri kalmadı. Kahraman güvenlik güçlerimiz olağanüstü bir mücadele verdi ve bu katil sürüsünün sonunu getirmeye çok yaklaştı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Görev bize düşüyor 29 Haziran 2021 | 131 Okunma Muhalefet 28 Haziran 2021 | 434 Okunma AB olmasa da olur, onlar düşünsün 26 Haziran 2021 | 370 Okunma HDP kapatılırsa ne olur? 25 Haziran 2021 | 419 Okunma Dünyanın neresinde böyle bir partiye izin verilir? 24 Haziran 2021 | 487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar