O fotoğraf karesi içinde sadece HDP milletvekili mi var?

O fotoğraf karesi içinde sadece HDP milletvekili mi var?

O fotoğraf karesi içinde sadece HDP milletvekili mi var?

Sadece şunu belirteyim, ülke yönetiminde kocaman bir 0 ile sınıfta kalmış bir lider, hâlâ iktidar koltuğunda oturmasının gereğini yapıyor ve elinin altındaki yüzde 25’lik kitlenin duymak istediklerini üstelik en yüksek perdeden seslendiriyor. Bu tip liderlerin hiçbirinin kitabında “Başaramadım” demek, bunun nedenlerini halkına açıklamak ve küçük bir özveride bulunarak istifa edip seçime gitmek yoktur. 

Bu da önümüzdeki süreç içinde, tüm riskleri göze alacak anlamına gelir. Bunların neler olacağını hep birlikte yaşayıp göreceğiz. 

Haa, bir de şu var: 

Nişanlısı olduğunu açıkladığı PKK teröristiyle 2014’te çektirdiği fotoğrafı ortaya çıkan HDP milletvekili konusunda (ki o zaman milletvekili değildi) kopardıkları kıyamete bakıyorum da ikiyüzlülüğe dayanamıyorum: 

2014’te iktidarla İmralı’daki PKK lideri ve Kandil Dağı arasındaki düğün bayram havası içinde büyük kucaklaşma fotoğrafında sadece HDP’li milletvekili mi vardı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cumhurbaşkanı ve milletin değerleri söylemi, nedir bu? 23 Nisan 2024 | 58 Okunma Millet oyunu geri alır mı? Veya radikal dönüşüm mü? 22 Nisan 2024 | 226 Okunma Saray suçlu arıyor, 900 milyar borca bak diyen yok mu? 21 Nisan 2024 | 356 Okunma Kamu hizmeti bir çadırda da verilebilir... 18 Nisan 2024 | 185 Okunma Milleti birleştirmek ve AKP’nin düşüş dinamikleri 16 Nisan 2024 | 158 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar