KK, RTE’yi bırak; Anayasa: 2 ihlal; İnsan soyumuz tam bir çorba

Kılıçdaroğlu, RTE ile uğraşma lütfen: Cumhurbaşkanı İzmir’de CHP’ye saldırdı: Rüşvet, yolsuzluk, çöp vb. demekmiş. 70 yıldır bu ülkeyi, AKP’nin de dahil olduğu sağ...

Kılıçdaroğlu, RTE ile uğraşma lütfen: Cumhurbaşkanı İzmir’de CHP’ye saldırdı: Rüşvet, yolsuzluk, çöp vb. demekmiş. 70 yıldır bu ülkeyi, AKP’nin de dahil olduğu sağ partiler yönetiyor ve hepsinin başlıca görevi, yandaş şirketlerini ve geniş bir yandaş kitlesini besleyerek zenginleştirmek ve ülkeyi ekonomik krizlerle, rüşvet ve yolsuzluklarla diplere vurdurmak oldu.
AKP, geçmişin sağ partilerinin kriz geleneğini sürdürdü, Türkiye’nin adam başına milli geliri 8 bin doların altına düştü.
Zaten başka türlüsünü yapamazdı çünkü fıtratlarında, tarihsel kan damarlarında o var. Yandaş besleme ve siyasi faaliyetlerinin tümünü finanse etmek için de rüşvet ve yolsuzluk görülmemiş bir üst düzeye çıkarıldı.
Kılıçdaroğlu RTE ile uğraşmayı bırakmalı. Asla yanıt vermesin. Bunu partinin belki daha alt kademelerinde görevliler yapar.
Ülke her açıdan diplerde, ama CHP’ye saldırıyorsa Cumhurbaşkanı, Kılıçdaroğlu ve CHP’yi bu polemiğin içine çekip eritmeyi amaçlıyor.
Kemal Bey, bu ülkenin sorunları mı bitti de tartışmaya zorbalık vb. gibi artık sıradanlaşmış konuları sokuyorsunuz? Bu söylem, sadece iktidara ve kamplaştırma politikasına hizmet ediyor.
RTE ile polemikte artık kişisel nefret, kin ve sözle tatmin ön planda seyreder oldu..
Partinin, Genel Başkan’ın bile istediğini dile getiremeyeceği bir seçim söylemi, stratejisi yok mu..
Durdurun bu politikayı! Ana konulara yoğunlaşın; o kadar çalıştay, fikir cimnastiği yapıyorsunuz, raporlar yayımlıyorsunuz, bunları sahneye taşıyın. İki anayasa çiğneme olayı
İktidar anayasanın emredici hükmüne rağmen gö...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor 28 Mart 2024 | 464 Okunma Seçime giderken: Umutsuzluk ve küslük bizlere yakışmaz... 26 Mart 2024 | 120 Okunma Erdoğan ekonomiyi neden çökertti? İki kötümser yanıt 25 Mart 2024 | 694 Okunma Ey seçmen, seçeceğin başkanın elini kolunu bağlama 24 Mart 2024 | 110 Okunma En rahatsız olduğu konuda ‘onları not alıyoruz’ 21 Mart 2024 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar