Cumhurbaşkanı’nı felaketlerden arındırma operasyonları

Haberi okuduğumda Cumhuriyet Portal’da şaşırmıştım, yahu bu eski haber, neden koyuyorlar bunu, diye..

Haberi okuduğumda Cumhuriyet Portal’da şaşırmıştım, yahu bu eski haber, neden koyuyorlar bunu, diye.. Merkez Bankası Başkanı’nı değiştirmeden önce Cumhurbaşkanı’nın Ağbal vb. ile toplantı yaptığı, Berat Albayrak’ın toplantıya alınmadığı, bu toplantıdan sonra MB başkanını değiştirdiği haberini okumuştuk. Acaba yeni ne var diye ayrıntısına baktığımda haberin esas olarak Cumhurbaşkanı’nı ekonomide olan bitenden habersiz göstermek ve aklamak amacını güttüğünü görmüştüm. Arkadaşlarımla tartıştım.

Daha sonra Kadri Gürsel de gece HalkTV ekranında Reuters’in bu haberine dikkat çekti.

‘Dört kaynak da aynı’

Habere bakın: Cumhurbaşkanı adeta ne olup bittiğini anlamak için, Albayrak’ı bypass ederek, bugün Maliye ve MB’ye atadığı kişilerin bulunduğu küçük bir toplantı düzenliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
RTE emeklilerin oyunu, ciğerini mi biliyor da zırnık koklatmıyor 28 Mart 2024 | 428 Okunma Seçime giderken: Umutsuzluk ve küslük bizlere yakışmaz... 26 Mart 2024 | 120 Okunma Erdoğan ekonomiyi neden çökertti? İki kötümser yanıt 25 Mart 2024 | 694 Okunma Ey seçmen, seçeceğin başkanın elini kolunu bağlama 24 Mart 2024 | 110 Okunma En rahatsız olduğu konuda ‘onları not alıyoruz’ 21 Mart 2024 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar