İkinizin de başka işi yok mu

Reha Muhtar bir ara içki ve sigaranın zararlarını anlatarak yayın yönetmeni olmak istiyordu, köşesinden oldu. Fatih Çekirge de şimdi Hürriyet'in başına geçmek için kendince benzer bir taktik uyguluyor.

Netflix’teki “Black Mirror” dizisinin izleyip de alt metnini tam anlamadığı bir bölümüne “Toplumu eşcinselliğe özendiriyor,” diye saldırmak Fatih Çekirge’yi GYY yapar mı? Hayır, kötü haberi ben vermiş olayım. İnsanın bazen yenilgiyi kabullenmesi gerekiyor. Zaten bu iktidar oyunlarında paslandığı yanlış zamanlamasından belli.
Çekirge’nin muhafazakarmış gibi görünüp Netflix’i hedefe koyduğu gün iktidar partisi gençlere“10 GB bedava İnternet’le Netflix izleyeceksiniz,” vaadinde bulunuyordu. 
Fatih Çekirge’yi şahsen tanıyorum, homofobik olmadığını çok iyi biliyorum. “Toplumun eşcinselliğe özendirilmesi” konusunda neyi kastettiğini ise anlayamadım. Mesela ben Fatih Çekirge’yi görünce toplumu heteroseksüelliğe özendirdiği için paniğe kapılmıyorum, ya da kendim özenmiyorum… Allah korusun zaten, nesine özeneyim? 
Çekirge’ye diyeceklerim bu kadar. Daha fazlasını yakın arkadaşları yazar Yıldırım Türker ve en meşhur şiirinde Türkiye’ye erkek cinsel organ heykelleri dikilmesini isteyen şair küçük İskender’den öğrenebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İktidar sofrası—ama hangi iktidar 28 Mayıs 2023 | 182 Okunma Taht kavgasını bu sefer kim kazanacak 27 Mayıs 2023 | 312 Okunma Bir oy bile önemli mi 26 Mayıs 2023 | 899 Okunma Muhalif önder 23 Mayıs 2023 | 295 Okunma Tersane Caddesi'nde gizemli bir buluşma 21 Mayıs 2023 | 187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar