Gezi mi dediniz?

BİRKAÇ gündür gazetemiz Habertürk, Aşiyan’dan başlayarak yeşil alanların yok olmasına dikkat çekiyor. Konu sadece bir parkın küçültülmesi değil, iklim değişimi tartışmaları...

BİRKAÇ gündür gazetemiz Habertürk, Aşiyan’dan başlayarak yeşil alanların yok olmasına dikkat çekiyor. Konu sadece bir parkın küçültülmesi değil, iklim değişimi tartışmaları ekseninde hepimizin geleceğini de etkileyecek bir sorun. Kıyametin kopması gerek, ama pek umursayan olduğunu zannetmiyorum. Büyük bir gazete ısrarla manşetine taşısa bile.

Dalga geçmek için söylemiyorum, ama bu park meselesi tam da Beyaz Türklerin infial haline geçmesi için bulunmaz fırsat. Bu umursamama hali bir yorgunluk mu, konunun derinliğini anlamamak mı?

Son yıllarda bu gibi toplumsal protestolarla ortaya çıkan infiallerde ciddi bir yorgunluk ve bıkkınlık göze çarpıyor. Özellikle sosyal medya yüzünden her küçücük olay haddinden fazla abartılıyor, bir süre sonra da Kırmızı Başlıklı Kız’ın kurt hikâyesi misali etkisini kaybediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İktidar sofrası—ama hangi iktidar 28 Mayıs 2023 | 178 Okunma Taht kavgasını bu sefer kim kazanacak 27 Mayıs 2023 | 308 Okunma Bir oy bile önemli mi 26 Mayıs 2023 | 898 Okunma Muhalif önder 23 Mayıs 2023 | 284 Okunma Tersane Caddesi'nde gizemli bir buluşma 21 Mayıs 2023 | 182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar