Bu seçimlerde ilgimi çeken tek aday

Bir zamanlar Besim Tibuk’un programını izlediğim gibi Erol Mütercimler’i her hafta izlemeye devam ediyorum adını hala öğrenemediğim (Mehtap? Meltam?) o kanalda.

Mütercimler giderek daha şatafatlı ve gösterişli olan takım elbiseleri ve gözlük çerçeveleriyle kendince analizler yapadursun, benim için epeydir bu programın en ilgi çekici tarafı Selim Kotil.

Yeni öğrendim, Kotil meğerse Aytekin Kotil’in yeğeniymiş. BTP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı olduğundan sık sık “Aytekin amca”dan bahsediyor. Mustafa Sarıgül’ün eski eşi, CHP’nin eski Beyoğlu belediye başkan adayı Aylin Kotil’in de akrabası demek ki. BTP daha önce de Selim Kotil’in ablasını İstanbul belediye başkan adayı olarak yarışa sokmuştu. Evet, Kotil ailesi farkında olmadan her yeri sarmış.

Erol Mütercimler de yer yer Selim Kotil’in fark yaratan aday olduğunu söylüyor, dalga geçiyor belli ki. Son haftalarda artık rol bile yapmıyor, küçük küçük laflar sokuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İktidar sofrası—ama hangi iktidar 28 Mayıs 2023 | 182 Okunma Taht kavgasını bu sefer kim kazanacak 27 Mayıs 2023 | 312 Okunma Bir oy bile önemli mi 26 Mayıs 2023 | 899 Okunma Muhalif önder 23 Mayıs 2023 | 296 Okunma Tersane Caddesi'nde gizemli bir buluşma 21 Mayıs 2023 | 188 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar