Amerikan Başkanı neden bu gay marşıyla dans ediyor

Birisi "215 bin kişinin mezarının üzerinde dans ediyor," diye yorumladı önceki gün Donald Trump'ın Pennsylvania'daki mitingini kapatırken yaptığı dans hareketlerini. COVID-19'dan sadece ABD'de hayatını kaybeden kişi sayısı 215 bin.

Birisi “215 bin kişinin mezarının üzerinde dans ediyor,” diye yorumladı önceki gün Donald Trump’ın Pennsylvania’daki mitingini kapatırken yaptığı dans hareketlerini. COVID-19’dan sadece ABD’de hayatını kaybeden kişi sayısı 215 bin. 14 doktorun baktığı ve deneysel ilaçlarla tedavi edilip birkaç günde ayağa kalkan Donald Trump ise kendisini miting meydanlarına atan Amerikan Başkanı.

Trump bir süredir mitinglerini 70’lerin sonunda kurulan Village People grubunun şarkılarıyla bitiriyor. “Macho Man” çalarken CNN sunucusu Anderson Cooper haber sunucularında olması beklenen donuk yüz ifadesini koruyamadı. Trump’ın dans ettiği şarkıysa grubun en bilinen marşı “YMCA”di. Bir başka CNN sunucusu Don Lemon da “Her gay barda her gece çalınan bir şarkı,” yorumunu yapmadan duramadı. Cooper ve Lemon gibi haber televizyonlarının en bilinen iki gay figürü olmak gerekmiyor “YMCA” şarkısının tarihini bilmek için. Hatta bu şarkının popüler kültürdeki yerini bilmeyen yok bile denebilir. Sadece ama sadece Trump bilmiyor olabilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İktidar sofrası—ama hangi iktidar 28 Mayıs 2023 | 182 Okunma Taht kavgasını bu sefer kim kazanacak 27 Mayıs 2023 | 312 Okunma Bir oy bile önemli mi 26 Mayıs 2023 | 899 Okunma Muhalif önder 23 Mayıs 2023 | 299 Okunma Tersane Caddesi'nde gizemli bir buluşma 21 Mayıs 2023 | 188 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar