Alaçatı sokak kavgası

#OlayYeriİnceleme KİM KİMDİR? - Fatih Terim: Milli Takım Teknik Direktörü. Adanalı, Galatasaray’da futbol oynadı, daha sonra teknik direktörlüğünde kulübe tarihinin en büyük...

#OlayYeriİnceleme

KİM KİMDİR?

- Fatih Terim: Milli Takım Teknik Direktörü. Adanalı, Galatasaray’da futbol oynadı, daha sonra teknik direktörlüğünde kulübe tarihinin en büyük başarılarını kazandırdı. Geçen yaz Alaçatı’da sokak köpeklerini öldürdüğü iddia edilmişti, bu yaz mekân basarak adını duyurdu.

- Selahattin Aydoğdu: Adana’da kurulan Yüzevler Kebapçısı’nın sahibi. Etiler’de şube açtığında futbol dünyasından önemli isimlerin sık uğradığı bir mekân oldu. Eski Adana Demirspor başkanı. Türkiye Futbol Federasyonu yedek üyesi.

- Ahmet Baran Çetin: Yıllarca Çeşme’nin partici gençleri arasında bilinen, çeşitli mekânlarda işletmeci olarak çalışan, daha sonra Fatih Terim’in kızıyla evlenen damat.

- Arda Turan: Türk futbolcu. Terim’den nefret ettiği ve kavgalı olduğu biliniyor. En son uçakta bir gazeteciye saldırmasıyla gündeme gelmişti.

- Zafer Çika: Demet Akbağ’ın eşi, Alaçatı’da Şerefe Meyhanesi’nin sahibi. Arda Turan’ın eski, Fatih Terim’in ise kadim dostu.

OLAY YERİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İktidar sofrası—ama hangi iktidar 28 Mayıs 2023 | 182 Okunma Taht kavgasını bu sefer kim kazanacak 27 Mayıs 2023 | 312 Okunma Bir oy bile önemli mi 26 Mayıs 2023 | 899 Okunma Muhalif önder 23 Mayıs 2023 | 298 Okunma Tersane Caddesi'nde gizemli bir buluşma 21 Mayıs 2023 | 188 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar