Kılıçdaroğlu, ABD ile çözüm üreteceğine...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Rahip Brunson krizi"nin başından bu yana, şaşırtıcı bir tutum sergiliyor. AK Parti iktidarı, ABD'ye bir söylüyorsa CHP'liler mutlaka bir fazla söylemeyi seçiyorlar....

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Rahip Brunson krizi"nin başından bu yana, şaşırtıcı bir tutum sergiliyor. AK Parti iktidarı, ABD'ye bir söylüyorsa CHP'liler mutlaka bir fazla söylemeyi seçiyorlar. Washington, iki bakanın ABD'deki mallarına el koyma kararı mı aldı; CHP, "Biz daha fazlasını yapalım" diye ortaya çıkıyor.

ABD Başkan Yardımcısı Pence'in son çıkışıyla ve yaptırım tehdidiyle ipler iyice gerildi. Ardından İran'a ambargo yürürlüğe girdi. Türkiye'den de sert karşılıklar geldi. Ancak, ekonomisi iyice sıkışan ülkemizin parası aşırı değer kaybına uğramaya başladı. Doların tırmanışı önü alınamaz bir hale geldi.

ABD ile girişilen ve nerede duracağı belli olmayan siyasal krizin, zaten zorda olan Türkiye ekonomisini nereye doğru sürüklediğini, hep birlikte izliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni saflaşma: Rusya, Çin, Kuzey Kore… Biraz İran 02 Mart 2022 | 245 Okunma Ukrayna direnişçileri hesapları bozdu… 01 Mart 2022 | 279 Okunma En Büyük Erkek Putin mi? 25 Şubat 2022 | 181 Okunma Alevilik ve İslamcılığın sınavı 23 Şubat 2022 | 382 Okunma Sünni fetvasıyla Aleviliği tanımlamaya kalkarsanız… 22 Şubat 2022 | 318 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar