AK Parti MHP’ye mecbur mu?

MHP'nin genel af talebi, AK Parti tarafından kabul görmedi. Ayrıca Alaattin Çakıcı'ya geniş bir ziyaretçi sağlayan düzenlemeyi yapan Kırıkkale Başsavcısı daha düşük başka bir göreve tayin...

MHP'nin genel af talebi, AK Parti tarafından kabul görmedi. Ayrıca Alaattin Çakıcı'ya geniş bir ziyaretçi sağlayan düzenlemeyi yapan Kırıkkale Başsavcısı daha düşük başka bir göreve tayin edildi. Bahçeli buna da tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğer bir değişiklik olmazsa, seçim kampanyası sırasında söz verdiği gibi, önümüzdeki günlerde OHAL'in uzatılması için Meclise başvurmayacak. MHP’nin ise OHAL'in devamından yana bir tutum içinde olduğu, parti yöneticileri tarafından açıklandı. Seçimlerden kısa süre önce, Bahçeli, "AK Parti bize mecbur" diyerek bir çıkış yapmıştı.

Seçimlerin hemen ardından, "Türk milleti MHP’yi TBMM’nin hem kilit partisi yapmış hem de denge ve denetleme görevini vermiştir." dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni saflaşma: Rusya, Çin, Kuzey Kore… Biraz İran 02 Mart 2022 | 245 Okunma Ukrayna direnişçileri hesapları bozdu… 01 Mart 2022 | 279 Okunma En Büyük Erkek Putin mi? 25 Şubat 2022 | 181 Okunma Alevilik ve İslamcılığın sınavı 23 Şubat 2022 | 382 Okunma Sünni fetvasıyla Aleviliği tanımlamaya kalkarsanız… 22 Şubat 2022 | 319 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar