Victoria’s Secret gerçeği

Kendinizin en iyi versiyonu olabilmek için neleri feda edersiniz?Yemek?Mutluluk?Bu pazar (2 Aralık) gerçekleşecek Victoria’s Secret için geri sayım başladı, bu soru da ondan aklıma takılıp kaldı.Sıfır beden...

Kendinizin en iyi versiyonu olabilmek için neleri feda edersiniz?


Yemek?
Mutluluk?
Bu pazar (2 Aralık) gerçekleşecek Victoria’s Secret için geri sayım başladı, bu soru da ondan aklıma takılıp kaldı.
Sıfır beden Victoria’s Secret meleklerine benzemeyi hedefleyen mankenler, tek öğünle beslenmekten tutun da günü sadece sıvıyla geçirmeye kadar her şeyi deniyor.
İlk başladığı 1995 yılından beri eleştirilen, 2002 yılında ise Amerikan Ulusal Kadın Organizasyonu tarafından protesto edilen şov, tüm karşı görüşlere rağmen büyük ilgi çekmeye devam ediyor.
Hatta ilgi giderek artıyor.
Geçen yıl izlenme oranı bir önceki yıla göre yüzde 45 artmıştı.
Defilenin ünlü mankenleri Kendall Jenner ile Gigi ve Bella Hadid kardeşlerin Instagram takipçi sayısı 163 milyonu geçmiş durumda.
Şok diyetler yaparak (uzun süre Victoria’s Secret meleği olarak podyumda yer alan Adriana Lima, şovdan 9 gün önce katı yiyecek yemeyi bıraktığını açıklayarak tartışmalara neden olmuştu), ağır egzersiz
programları
uygulayarak
algımızın ötesinde
zayıflayan Victoria’s Secret meleklerinin boy göstereceği şovu yine
izlemeyen
kalmayacak.
Kadın vücudunun metalaştırılmasına karşı çıkan kadın gruplarının bu yıl nasıl bir protesto düzenleyeceği ise merak ediliyor.

Mustafa’nın güzel paylaşımları

Mustafa Sandal, geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen birkaç tatsız ilişki yakıştırmasının ardından güzel başlıklarla kendinden söz ettirmeye başladı.
Önce yeni şarkısı ile ilgili bir ileti paylaştı.
Sonrasında sürpriz yapıp fan kulüp ailesinden bir hayranının düğününe katıldı.
Mustafa kendisini eleştirdiğimiz için bize kızdı, bozuldu biraz belki ama gerçek şu ki insan sevdiğini, değer verdiğini eleştirir.
Herkes gibi bizim de
onu içinde görmek istediklerimiz böyle haberler.
Kendisi hem yurtiçi hem de yurtdışında ciddi başarılara imza atmış önemli bir sanatçı olmasının yanı sıra ve benim çok eski, çok da sevdiğim bir arkadaşım, dostum.
Sürpriz yapıp gittiği düğünden gelen paylaşımları çok hoştu.
Yeni şarkısını da merakla bekliyorum.

“Aslan Kral”dan ilk rekor

O nasıl bir animasyon.
Güneşin doğuşu, gerçeğe birebir yakın aslanlar, gerçek zürafalar, maymunlar, zebralar, insanın içine işleyen müziklerle efsane yeniden canlandı.
Ve klasiklerin dünya nereye giderse gitsin değerini yitirmediğini kanıtladı.
“Aslan Kral”ın (The Lion King) yeni beyazperde uyarlamasının ilk fragmanı rekoru kırdı.
1 günde 224 milyon izlenmeyle, gelmiş geçmiş “24 saatte en çok izlenen” ikinci fragman oldu (rekorun sahibi 238 milyon izlenmeyle Avengers: Sonsuzluk Savaşı).
Simba’nın aşık olduğu Nala’yı Beyonce’nin seslendirdiği filmin yönetmen koltuğunda Jon Favreau oturuyor.
Rekorlu fragmanla gelen film, 2019 yazında vizyona girecek.

Hayvanlar aleminden

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 275 Okunma Kotum ol sarıl bana! 16 Nisan 2024 | 185 Okunma Fakirliğin simgeleri değişti 11 Nisan 2024 | 184 Okunma Kedili yolcuya öncelik verilir mi? 09 Nisan 2024 | 60 Okunma Boğaziçi mi konservatuvar mı? 04 Nisan 2024 | 106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar