Tarladan Turneye

Hürriyet yazarı Ömür Gedik bu hafta 'Tarladan Turneye' başlıklı. yazısını kaleme aldı.

Bazı yolculuklar inişli çıkışlıdır, zordur, uzundur ama varılan yer o kadar güzeldir ki yaşanan her şeye değer. Sektörün en başarılı, en çalışkan ve en sevdiğim isimlerinden biri olan İbrahim Koç’unki de böyle bir hikâye.�

Bir tarlada başlayan hayallerin sonunda şehir şehir gezen bir adamın öğrenilecek çok şey barındıran yaşam hikâyesini anlatıyor “Tarladan Turneye” kitabı. 
18 Ekim 1981’de Balıkesir’in küçük bir ilçesinde çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen İbrahim Koç’un menajerlik hayalleri tütün tarlasında başlıyor. 
Önce mısır sömeklerinden kendine mikrofon yapıyor. Sonra teker teker çıkıyor merdivenleri. Menajerlik ve organizasyon dünyasının en sevilen, sayılan kişileri arasına giriyor. 
Çalışkanlığı, samimiyeti, güzel kalbi, pozitif yaklaşımları ve dürüstlüğü ile gönlümüze taht kuruyor.
“İmkansızdı herkese göre ama imkansız yoktu bence” diyor İbrahim ve kitabını hayallerine inanan tek kadına, annesine ithaf ediyor.
İbrahim’in kitabının bir gün senaryoya alınarak beyazperdeye de taşınmasını çok isterim. Hayalinde bu varsa onun da olacağına eminim.
“Tarladan Turneye” internet üzerinden siparişe açıldı bile. Pazartesi gününden itibaren de kitapçılarda satışta olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ege’nin iki yakasını birleştiren oyun 25 Nisan 2024 | 158 Okunma Adana’da Portakal Çiçeği açtı 23 Nisan 2024 | 61 Okunma Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 281 Okunma Kotum ol sarıl bana! 16 Nisan 2024 | 186 Okunma Fakirliğin simgeleri değişti 11 Nisan 2024 | 188 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar