Tamer Karadağlı’ya alkış

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ömür Gedik'in bugünkü (25.01.2022)'' Tamer Karadağlı’ya alkış'' başlıklı yazısı.

Bu yurtdışı görmek mi, iyi insan olmak mı, empati kurma özelliğine sahip olmak mı ya da hepsi mi bilmiyorum.Bildiğim tek şey Tamer Karadağlı’yı ayakta alkışladığım.

Ankara kara teslim olduğunda bir kaza yapmış Tamer.
Arabası kaymış ve Ankara Şimşek Sokak üzerinde park halindeki 06 AFC 312 plakalı kırmızı Hyundai arabaya çarpmış.
Etrafta ve içinde kimse olmadığını görünce bir kağıda numarasını yazıp bırakmış.

Kağıt karda erimiş, uçmuş gitmiş olabilir diye Instagram’dan kazanın sorumlusu olduğunu ve maddi hasarı ödeyeceğini duyurdu Tamer.
“Benim arabama vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim” dedi.
Bunu yapmayan, çarpıp kaçan insan sayısı o kadar çok ki, Tamer’in bu ince davranışını örnek olması adına duyurmak istedim.
Tamer’e hem geçmiş olsun hem de kocaman bir bravo.
Ve son bir not, Tamer sonradan yayınladığı story’sinde araç sahibine ulaştığını duyurdu.

Bilerek korona olmak isteyenler var
Koronanın şu anda yaygın olan yeni varyantı Omicron çoğu insanda hafif geçiyor, bir haftada bitiyor ve bol antikora dönüşüyor ya.
Avrupa’da yeni bir akım başladı.
Alakasız ve istenmedik bir zamanda Covid’e yakalanmak istemeyenler Omicron’u atlatıp bağışıklık kazanmak için bilerek virüsü kendilerine bulaştırıyorlar.
Aşı olmak istemeyenler de bu varyantla korona olup sırayı savma derdinde.
Bu çok tehlikeli bir oyun tabii. Tamam bu yeni korona varyantı çoğunlukla hafif atlatılıyor ama ağır geçirenlerin, hastanelik olanların ve ölenlerin sayısı da hiç az değil.
Atlamış olanlar ya da unutanlar için bir hatırlatma yapayım.
Aşı karşıtı olan ve aşısız olduğu için kendisine uygulanan bazı kısıtlamalardan muaf olmak için kendisine bilerek korona bulaştıran 57 yaşındaki Çek halk müziği sanatçısı Hana Horka koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kültür Yolu başlıyor 28 Mart 2024 | 5 Okunma Metin’den cep telefonuna yasak 26 Mart 2024 | 140 Okunma Ressam Sharon 21 Mart 2024 | 92 Okunma Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 66 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar