Müzik ödüllerinde devrim

Müzik dünyasının kalbi geçen hafta Cannes’da MIDEM Müzik Fuarı’nda attı.Türkiye’den MÜYAP, MSG, MESAM ve MÜYORBİR’in temsilcileri de fuardaydı.Yapılan lansmandan haberleri var mı bilmiyorum ama...

Müzik dünyasının kalbi geçen hafta Cannes’da MIDEM Müzik Fuarı’nda attı.

Türkiye’den MÜYAP, MSG, MESAM ve MÜYORBİR’in temsilcileri de fuardaydı.

Yapılan lansmandan haberleri var mı bilmiyorum ama anlaşılan şu ki MIDEM gelecek yıl hem bizim hem de tüm dünyanın ilgisini çok daha fazla çekecek.

Çünkü burası dünyanın en büyük müzik ödüllerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor: MIDEM Müzik Ödülleri.

4-7 Temmuz 2019 tarihinde Cannes’da gerçekleşecek MIDEM Müzik Ödülleri’nin özelliği, tamamen verilere dayalı ilk müzik ödül töreni olması.

Dünyanın dört bir yanından gelen yerel ve global başarı öykülerini gün ışığına çıkaracak olan ödüller için global müzik veri platformu Soundcharts ile anlaşmaya varıldı.

Soundcharts, canlı konserler, sosyal medya, audio ve video yayınlarını da kontrol eden farklı platformlardan            topladığı dijital verilerle kazananları belirleyecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 161 Okunma Kotum ol sarıl bana! 16 Nisan 2024 | 185 Okunma Fakirliğin simgeleri değişti 11 Nisan 2024 | 184 Okunma Kedili yolcuya öncelik verilir mi? 09 Nisan 2024 | 59 Okunma Boğaziçi mi konservatuvar mı? 04 Nisan 2024 | 106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar