Murat Boz Brad Pitt’i örnek alsın

 Murat Boz, gazetecilere “Aslı’yı (Enver) sormazsanız röportaj veririm” dedi ama bu önlem ters tepti, bütün gazeteler “Aslı’yı sordurmadı” manşeti attı. Murat Boz ve basın...

 Murat Boz, gazetecilere “Aslı’yı (Enver) sormazsanız röportaj veririm” dedi ama bu önlem ters tepti, bütün gazeteler “Aslı’yı sordurmadı” manşeti attı.

Murat Boz ve basın danışmanları bir yerde hata yaptı.

Önlemi yanlış aldılar.
Üzerinden yıllar geçtiği için rahatça yazabiliyorum.
Yıl 2005... Los Angeles’ta “Bay ve Bayan Smith” (Mr. and Mrs. Smith) filminin gösterimine katılmak, sonrasında Brad Pitt ve Angelina Jolie ile röportaj yapmak üzere Los Angeles’tayım.
Aralarındaki aşk dedikoduları ayyuka çıkmış, herkes Brad Pitt’in ağzından Angelina Jolie ve Jennifer Aniston’la ilgili bir cümle almaya can atıyor.
Filmi izledikten sonra röportajın yapılacağı salona geçiyoruz.
20 soru hazırlamışsam, yarısı filmle, yarısı özel hayatla ilgili.
Ve şok!
Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin olduğu odaya geçmeden önce önüme “sadece sinema ve filmle ilgili” soru soracağımı kabul ettiğimi gösteren bir belge getiriyorlar.
Elim mahkum, imzalıyorum.
Röportajda havadan sudan, filmden, sinemadan, sanattan bahsediyoruz.
Batıda iş böyle kökünden çözülüyor işte, kimse de yasağı delmeye kalkışmıyor.
Şimdi “Bu bizde işlemez, bizim basın altından girer üstünden çıkar, bir yolunu bulur ve özel hayata uzanır” diyeceksiniz.
Olabilir tabii.
Ama en azından imzalı bir anlaşmanın, “Aslı Enver’i sorarlarsa röportajı bırakacak” uyarısından daha etkili olacağını düşünüyorum.

Sosyete köpeği!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kültür Yolu başlıyor 28 Mart 2024 | 31 Okunma Metin’den cep telefonuna yasak 26 Mart 2024 | 140 Okunma Ressam Sharon 21 Mart 2024 | 92 Okunma Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 66 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar