Kerimcan, Caner ve Samet sahaya indi

Üç sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır ve Samet Liçina YouTube’da da büyük oynuyor. Film tadında bölümler çektikleri The Big Four kanalının üçüncü bölümüne...

Üç sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır ve Samet Liçina YouTube’da da büyük oynuyor. Film tadında bölümler çektikleri The Big Four kanalının üçüncü bölümüne konuk oldum.

Kerimcan, Caner ve Samet, YouTube kanalları için halı sahaya inip veteran futbolcularla maç yaptılar, güldüler, eğlenip eğlendirdiler ve sokak hayvanları için de kurucusu olduğum HAÇİKO’ya 500 kilo mama bağışı yaptılar.
Komedi, futbolla alakaları daha doğrusu alakasızlıkları noktasında başlıyor aslında.
Kerimcan, “Sen sağ back’sin” diyor, “Orası neresi?” sorusuna “Bilmem işte sağda bir yerde” cevabını veriyor.
Caner kolunda çanta, omzunda şal, elinde yelpaze ile kaleye geçmiş, “Top bana gelirse konum atın” diyor. Sonunda da “Kaç kaç oldu ben izlemedim maçı, dedikodu yaptık” diyerek bir kez daha kırıp geçiriyor.
Samet, halı sahaya inmiş “istop”tan bahsediyor.
Kerimcan’ın ablası terleyip üşütmesinler diye pür dikkat.
Biri havadan drone ile olmak üzere üç ayrı kamera çekim yapıyor.
Arkada müthiş bir ekip var. Ve sonuç; izleyenleri gülmekten yerlere yatıran bir The Big Four bölümü.
Videonun son bölümü benim Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır ve Samet Liçina ile yaptığım röportaja ayrıldı. Üçü de sokak hayvanlarına yardım eden sağlam hayvanseverler. Hem hayvanları hem de bu yeni kanallarını konuştuk. Bu bölümde mama bağışı yapmakla kalmadılar, izlenme gelirlerini de HAÇİKO’ya bağışlayacaklarını söylediler. Ben ilk kez tanıştım üçüyle de ve her birini ayrı ayrı çok sevdim.
Aldığım sinyal, bu YouTube projesinin bir sinema filmine dönüşeceği yönünde.
https://youtu.be/jFPSk__GEIw bu linkten videoyu ve sonundaki söyleşimizi izlerseniz, filmin ayak seslerini siz de duyarsınız.
Şimdiden hem The Big Four kanalına hem de gelmesi muhtemel sinema filmine hayırlı olsun diyeyim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kültür Yolu başlıyor 28 Mart 2024 | 62 Okunma Metin’den cep telefonuna yasak 26 Mart 2024 | 140 Okunma Ressam Sharon 21 Mart 2024 | 92 Okunma Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 66 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar