Kendinizle çıkar mıydınız?

Kendinize tahammül edebilir miydiniz?Kızmadan, küsmeden, darılmadan birlikte yaşayabilir miydiniz?Sürekli karşınızdakini suçlamak yerine çuvaldızı biraz da kendinize batırmayı bir deneyin.Bakalım ne...

Kendinize tahammül edebilir miydiniz?
Kızmadan, küsmeden, darılmadan birlikte yaşayabilir miydiniz?
Sürekli karşınızdakini suçlamak yerine çuvaldızı biraz da kendinize batırmayı bir deneyin.
Bakalım ne olacak?
Cevabınızı merak ediyorum.
Neden ve niçinleriyle birlikte yazarsanız, haftaya bir anket dahilinde bu köşede okuyabilirsiniz... Kış ve spor Yapmayın, kış geldi diye salmayın, sporla aranızı açmayın.
Kilo verme, fit olma, ince görünme derdi ilkbaharda başlar genelde.
Yaz yaklaşıyordur, mayo, bikini giyme, plaja, havuza inme, geceleri tiril tiril gezme sezonu ufukta göründüğünden, hepimizin aklına ilk gelen spor yapmak olur.
Kış geldiğinde ise kalın kazaklar, gocuklar, montlar kiloları saklayacağından sporla aramıza mesafe koymakta sakınca görmeyiz genelde.
Ama yapmayın, bahane üretmeyin.
Kışın salar da kilo alırsanız, yaza doğru gireceğiniz stresi bir düşünün.
Ya spor salonunun sıcak ortamını tercih edin, olmadı evde yapın sporunuzu ve hatta giyinin kuşanın dışarı çıkın, temiz havada fit kalın.
“Kışın soğukta yapılan yürüyüşler yazın sıcağında ter içinde yapılanlardan çok daha yararlı” diyor uzmanlar.
Kış geldi, bol ve kalın kıyafetlerle kilomu örterim nasılsa seçeneği bahaneniz olmasın. Antalya sanata doyuyor Uluslararası Antalya Piyano Festivali tüm hızıyla devam ediyor.
Açılış konserinde Antalya’daydım.
Genelde film festivali nedeniyle bulunduğum Antalya Kültür Merkezi bu kez sanatın bir başka dalı için hıncahınç doluydu.
Hem de yaşlısı genciyle, kadınlı erkekli, şık giyimli güzel bir kalabalıkla.
Şef Gürer Aykal ve bu festiv...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kültür Yolu başlıyor 28 Mart 2024 | 50 Okunma Metin’den cep telefonuna yasak 26 Mart 2024 | 140 Okunma Ressam Sharon 21 Mart 2024 | 92 Okunma Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 66 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar