Kediler mi fareler mi?

Hürriyet yazarı Ömür gedik bu hafta 'Kediler mi fareler mi?' başlıklı yazısını kaleme aldı.

Sokak hayvanlarının nasıl doğal bir denge unsuru yarattığını ve sayıları kısırlaştırmayla kontrol altında tutulursa aslında bize ve yaşadığımız şehirlere nasıl faydalı olduklarını şöyle bir örnekle anlatmak istiyorum.

11 yıl önce gittiği Amerika’dan Türkiye’ye dönen Didem Uzel, New York’taki fare gerçeğini çarpıcı bir cümle ile şöyle anlattı:

“Özellikle New York’ta metro ve yaşam alanları çok zor durumda. Fareler boyut değiştirmiş ve kocaman olmuş. Kedisi olmayan şehrin faresi de bol olur.” İstanbul’un köpekleri, kedileri ne kadar meşhursa, New York’un da fareleri o kadar meşhur. Hadi bir düşünün, hangisini tercih edersiniz?

‘Çok Aşk’ geliyor

Hasan Can’ın Konuşanlar’ı için davetiye isteyen büyük kalabalığa şimdi de gala davetiyesi isteyenler eklendi.
Evet, yanlış duymadınız, herkes bu akşam yapılacak ‘Çok Aşk’ filmi galası için kuyruğa girmiş durumda.
Buradan da şunu çıkarabiliriz sanırım, Hasan Can’ın bu cuma vizyona girecek olan filmi de aynı talk show’u gibi çok izlenecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ege’nin iki yakasını birleştiren oyun 25 Nisan 2024 | 160 Okunma Adana’da Portakal Çiçeği açtı 23 Nisan 2024 | 61 Okunma Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 281 Okunma Kotum ol sarıl bana! 16 Nisan 2024 | 186 Okunma Fakirliğin simgeleri değişti 11 Nisan 2024 | 188 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar