Haluk Bilginer Cadılar Bayramı’nda

Bu ay sonunda vizyona girecek olan “Cadılar Bayramı” filminde sürpriz bir isim var; Haluk Bilginer... Cadılar Bayramı haftasında izleyebileceğimiz “Cadılar Bayramı” (Halloween), 1978 yılında başlayan korku...

Bu ay sonunda vizyona girecek olan “Cadılar Bayramı” filminde sürpriz bir isim var; Haluk Bilginer...


Cadılar Bayramı haftasında izleyebileceğimiz “Cadılar Bayramı” (Halloween), 1978 yılında başlayan korku efsanesinin son halkası.
John Carpenter tarafından başlatılan ve 10 filme ulaşan seri, Haluk Bilginer’li bu filmle final yapıyor.
1978 yılının Cadılar Bayramı’nda dört kişiyi öldüren Michael Myers ile ilgili araştırma yapan bir grup genç, Myers’ı hapishanede ziyaret ediyor. Yaklaşmakta olan Cadılar Bayramı ile ilgili hazırlıklar sürerken, Laurie ise 40 yıl önce kendisini öldürmeye çalışan Myers’dan intikam almak ve yüzleşmek için bekliyor. Bunun için Myers’ın kaçmasını beklerken, hapishane aracı bir kaza yapıyor ve Myers yeni bir yüzleşme için serbest kalıyor.
Geçen yılın Oscar ödüllü korku filmi “Kapan”ın yapımcısı tarafından hayata geçirilen Cadılar Bayramı’nda Jamie Lee Curtis, Laurie rolünde bir kez daha kamera karşısında.
Haluk Bilginer’e gelince.
Henüz filmi izlemedik ama Bilginer isminin karşısında Doktor Sartain yazıyor.
Cadılar Bayramı, 26 Ekim’de vizyonda olacak. Bir Hayvanı Koruma Günü Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü. Hayvanları, hayvan haklarını korumak sadece bir gün değil her gün olması gereken bir şey tabii.
Yine de 4 Ekim’in kıymetini bilmek lazım.
Başkanı olduğum HAÇİKO derneği olarak biz bugünü “4 Ekim Bir Hayvanı Koruma Günü” ilan ettik. Bugün sizden en azından bir hayvanı korumanızı rica edeceğim.
Yolda gördüğünüz bir kediyi, köpeği doyurmak olabilir.
Barınaktan ya da sokaktan bir hayvan sahiplenmek olabilir, sosyal medyaya hayvan haklarını savunan bir mesaj yazmak olabilir.
Kötü muamele gördüğünü düşündüğünüz bir hayva...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kültür Yolu başlıyor 28 Mart 2024 | 64 Okunma Metin’den cep telefonuna yasak 26 Mart 2024 | 140 Okunma Ressam Sharon 21 Mart 2024 | 92 Okunma Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 66 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar