Dört Yapraklı Yonca gibi tören

Sadece Türkiye değil, dizilerimizin takip edildiği yabancı ülkelerde de ilgi ve merak odağı.Bir göz attım... Özellikle Arap dünyası törenin canlı yayınına bizler kadar ilgi göstermiş.Bence gelecek yıl...

Sadece Türkiye değil, dizilerimizin takip edildiği yabancı ülkelerde de ilgi ve merak odağı.
Bir göz attım... Özellikle Arap dünyası törenin canlı yayınına bizler kadar ilgi göstermiş.
Bence gelecek yıl törenden Araplara özel simultane çevirili bir internet yayını yapılmalı.
Özellikle dizi oyuncuları Arap dünyası için çok çok önemli.
Bizlerin starlarına gelince.
Töreni yerinde ya da Kanal D’deki canlı yayınında takip edenler 45 dakika içinde Ajda Pekkan, barkovizyondan gelen sesiyle Sezen Aksu, Tarkan ve Cem Yılmaz’ı art arda izledi.
Bu, Dört Yapraklı Yonca’yı bulmak gibi bir şey. Kim, ne yapsa üstüne çıkamaz artık.

Enes Batur’un Altın Kelebek alması

44. Altın Kelebek ödül gecesinde en ilgi çeken ödüllerden biri de Enes Batur’un Altın Kelebek alması oldu. Her ne kadar Enes, “Buradakilerin çoğu aslında beni tanımıyordur” dese de artık TV kadar internet çağında olduğumuzu hepimiz biliyoruz. Enes de en çok takipçisi olan ve izlenen youtuberların, internet fenomenlerinin başında geliyor.
Şimdiden söyleyeyim... İnternet ve sosyal medya ödülleri bundan böyle Altın Kelebek’in önemli bir parçası olacak. Hürriyet her zaman gelişimi, yeni trendleri, çağı takip eden bir gazete oldu.

Gecenin çifti Şeyma ve Acun

Ödül töreninden eve geldiğimde kızım Tayga’nın ilk sorduğu soru şu oldu: “Şeyma nasıldı?”
Sosyal medyaya baktım, orada da Şeyma ilgi odağı.
Evet, gecenin en çok merak edilenlerinin başında Şeyma geliyor. Ve de Acun Ilıcalı. Aynı sırada oturuyorduk onlarla, reklam aralarında Acun ve Şeyma ile fotoğraf çektirmek için kuyruklar oluştuğunu gözlerimle gördüm.
Tayga’nın nezdinde herkes için ilk soruya cevap veriyorum: Şeyma güzeldi ve çok da zarifti.
Acun da bence, Güldür Güldür ekibinin hayranlıkla izlediğim efsane şovundan sonra en doğal ve içten konuşmayı yapanlar arasındaydı.
Şansal Büyüka’nın onu transfer etme hikayesine bayıldım.
Gecenin ikilisini Acun ve Şeyma ilan ediyorum.

Yapımcılara sesleniyorum

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kültür Yolu başlıyor 28 Mart 2024 | 63 Okunma Metin’den cep telefonuna yasak 26 Mart 2024 | 140 Okunma Ressam Sharon 21 Mart 2024 | 92 Okunma Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 66 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar