Bu filmler kaçmaz

Yarın cuma, sonra hafta sonu, yani sinema vakti. Seçenekler bol.Tavsiyeler gelsin o zaman.Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War): Yılın en merak edilen filmi. Türlü türlü süper kahramanın resmi geçidinde...

Yarın cuma, sonra hafta sonu, yani sinema vakti.

Seçenekler bol.
Tavsiyeler gelsin o zaman.
Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
(Avengers: Infinity War):
Yılın en merak edilen filmi.
Türlü türlü süper kahramanın resmi geçidinde, senaryoya da ağırlık verilmiş olması işi sadece aksiyona dayalı bir süper kahraman filmi olmaktan kurtarıyor.
Uykusuz bekleyen asıl fanatikler kadar genel izleyiciyi de mutlu edecek bir film.
Kelebekler:
İyi ki Sundance’den ödülü almış da bağımsız bir yapım olmasına rağmen vizyonda yerini bulmuş. Birbiriyle alakasız hayatlar yaşayan üç kardeşin yıllar sonra babalarının çağrısına uyup yaptıkları yolculuğu anlatan Tolga Karaçelik imzalı bu kara komedi, sinemamız adına yeni ve şahane bir soluk.
Sessiz Bir Yer
(A Quiet Place):
Nefesinizi tutarak izleyeceğiniz bir gerilim. Bence yılın en iyi korku-gerilimi. Emily Blunt’ın eşi John Krasinski’nin yazıp, yönetip, başrolü de üstlendiği Sessiz Bir Yer, sadece sese duyarlı yaratıklara karşı hayatta kalabilmek için sessiz olmaktan başka çaresi bulunmayan bir ailenin başından geçenleri anlatıyor. İşaretler (Sings) tadında bir film.
Minik bir not; filmde işaret diliyle iletişim kuran sağır ve dilsiz kız Regan’ı canlandıran Millicent Simmonds gerçek hayatta da duyma engelli.
Aile Arasında:
O kadar beğenildi ki aylar sonra yeniden vizyonda.
Gülse Birsel’in kaleme aldığı senaryo, Ozan Açıktan’ın yönetmenliği, Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Devin Özgür Çınar, Ayta Sözeri gibi isimlerin nitelikli oyunculuklarıyla birleşince bir değil iki kez izlenecek bir komedi olmuş. İlk vizyona girdiğinde kaçıranlar bu kez ıskalamasın.
Köpek Adası...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zendeya’dan Met Gala şov 09 Mayıs 2024 | 77 Okunma Seks artık satmıyor 07 Mayıs 2024 | 2.549 Okunma Vize başvuruları kapandı mı? 02 Mayıs 2024 | 82 Okunma Romeo ve Juliet 30 Nisan 2024 | 67 Okunma Ege’nin iki yakasını birleştiren oyun 25 Nisan 2024 | 162 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar