Ben de korona oldum

Evet arkadaşlar, kaçtım kaçtım, aşılarımı oldum, hep maske taktım, çok dikkat ettim ama sonunda ben de koronaya yakalandım.

Evet arkadaşlar, kaçtım kaçtım, aşılarımı oldum, hep maske taktım, çok dikkat ettim ama sonunda ben de koronaya yakalandım.

1 haftadır evde karantinadayım ve bugün itibarıyla hastalığı atlatmış bulunuyorum.

Hastanelik olmadım ama kolay geçirdim de diyemem.

İlk günlerdeki korkunç boğaz ağrısı, ateş ve eklem ağrıları, sonrasında yerini kuru öksürük ve tuhaf bir ruh haline bıraktı.

Başım dönüyordu, kafamda bir sis bulutu vardı sanki.

Rüya görmeyen ben her gün başka alemlerde uyandım. Değişik bir kafa yaptı bende bu korona yani. Yarın neyse ki aranıza dönüyorum.

Bu tuhaf, can sıkıcı tecrübenin ve yaşadıklarımın ardından kesin, net söyleyebileceğim tek şey bu virüsün kesinlikle laboratuvar ürünü olduğu.

Böyle bir model doğada yok, olamaz da.

Boğazımda günlerce gezen o mekanik böceği hiç unutmayacağım.

Umarım bu ilk ve sondur, bir daha da karşılaşmayız.

Belediyelere çağrı

Korona oldum ama hastalıkta çektiklerimden daha çok pazar günü tüm Türkiye genelinde hayvan hakları savunucuları tarafından yapılan ortak basın açıklamalarında bizzat sahada olamadığıma üzüldüm.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vize başvuruları kapandı mı? 02 Mayıs 2024 | 81 Okunma Romeo ve Juliet 30 Nisan 2024 | 67 Okunma Ege’nin iki yakasını birleştiren oyun 25 Nisan 2024 | 161 Okunma Adana’da Portakal Çiçeği açtı 23 Nisan 2024 | 61 Okunma Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 283 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar