Bazı kadınlar maço sever

Bir arkadaşım “köpeğine kötü davranana, çocuğuna bağırana, dövene tepki gösteriyorsak, buna da göstermeliyiz, tabii ki gösteririm” dedi. Bu, ülkede artan kadına şiddet olaylarına karşı...

Bir arkadaşım “köpeğine kötü davranana, çocuğuna bağırana, dövene tepki gösteriyorsak, buna da göstermeliyiz, tabii ki gösteririm” dedi.

Bu, ülkede artan kadına şiddet olaylarına karşı doğru bir tavır bence de.

Ama bir de şu bakış açısı geldi bir başkasından; “Ben hiç bulaşmam, adamla kavga ederiz. Kadın, kocamı dövüyorlar diye onun tarafını tutar. İkisi bir olur üzerime saldırır, karı koca arasına girilmez” dedi.

O da haklı, bazı kadınlar maço erkek seviyor ve ne olursa olsun o adama toz kondurmuyor, araya giriyorsun, sen kötü oluyorsun.

En olabilir yaklaşım ise şu gibi geldi bana; “Numara yapın. ‘Sivil polisim, kendinize gelin, beni sizi tutuklamayla falan uğraştırmayın” deyin.

Bence bu küçük numara, ağız dalaşına, kavgaya girmekten ya da sessiz kalıp, üç maymunu oynamaktan çok daha mantıklı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kültür Yolu başlıyor 28 Mart 2024 | 31 Okunma Metin’den cep telefonuna yasak 26 Mart 2024 | 140 Okunma Ressam Sharon 21 Mart 2024 | 92 Okunma Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 66 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar