Van’dan İzmir’e iyilik peşinde

Rıza Martaş İzmirli bir iş insanı.Ama bence iş insanlığından daha değerli bir titri var; o iyilik peşinde koşan bir Adım Adım gönüllüsü.Van’dan İzmir’e, tam 1830 km boyunca iyilik...

Rıza Martaş İzmirli bir iş insanı.

Ama bence iş insanlığından daha değerli bir titri var; o iyilik peşinde koşan bir Adım Adım gönüllüsü.
Van’dan İzmir’e, tam 1830 km boyunca iyilik peşinde koşuyor. “Bugün günlerden Haçiko” diye bir video paylaştı geçen gün.
Bana gönderdiği mail’de ise şunlar yazıyordu: “Bugün günlerden Haçiko,
Malatya’dan sevgiler...
1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Van’dan başlayarak çıktığım bu farkındalık koşusunu 13 il, 56 beldeden geçerek 1830 km. kat ettikten sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İzmir’de bir bayram şenliğinde sonlandıracağım.
Koşumu, açık açık her şeyini şeffaf bir şekilde beyan eden bütün Adım Adım STK’ları adına yapacağım.
Koşu günlerimi her günü bir STK’ya adayarak STK’lar hakkında kısa bilgi verip insanlara iyiliğin mümkün olduğunu göstermek istiyorum.
Amacım Türkiye’yi doğudan batıya iyilik ile birleştirmek, bunu da en güzel bütün Adım Adım STK’larını destekleyerek yapabilirim. Koşumun 21. günü adımlarımı Haçiko için atacağım ve derneğinize dikkat çekmeye çalışacağım. Sizlerin de benim gibi iyiliğin dünyayı kurtarabileceğini düşündüğünüzü yürekten hissediyorum.”
Hislerimiz karşılıklı olduğunda göre 29 Ekim’de koşusunun son gününde İzmir’de Rıza Martaş’ı sevgiyle kucaklayacaklar arasında olmayı çok istiyorum.
Türkiye turu finalinde anlatacağı çok şey olduğuna eminim. Böyle güzel ve kocaman yürekli insanların çoğalması dileğiyle.

Köpek düşmanı site yönetimi!

Kendimizi ne sanıyoruz!

Yok efendim köpekler ev sahiplerinin bindiği asansöre binemezlermiş!

Sadece yük asansörünü kullanabilirlermiş!

Oldu, çocuğunuzu da yük asansörüne bindirin bakalım o zaman.

Çöplerle birlikte seyahat etsin o da...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Adana’da Portakal Çiçeği açtı 23 Nisan 2024 | 59 Okunma Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 281 Okunma Kotum ol sarıl bana! 16 Nisan 2024 | 185 Okunma Fakirliğin simgeleri değişti 11 Nisan 2024 | 188 Okunma Kedili yolcuya öncelik verilir mi? 09 Nisan 2024 | 60 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar