Seda Sayan’ı tebrik etmeli

Seda Sayan, Falling Stars akımına uydu ve İngiltere’de kendini yere attı. Kendisini eleştirenler, yakıştıramayanlar, vır vır söylenenler çok oldu. Bense tam tersine bayıldım yaptığı işe.Nedenine...

Seda Sayan, Falling Stars akımına uydu ve İngiltere’de kendini yere attı. Kendisini eleştirenler, yakıştıramayanlar, vır vır söylenenler çok oldu.

Bense tam tersine bayıldım yaptığı işe.

Nedenine geleceğim...

Bildiğiniz gibi bir süredir Hollywood yıldızları başta olmak üzere milyonlarca Instagram kullanıcısı ‘Falling Stars’ başlığıyla düşme konseptli fotoğraflar paylaşıyor.

Atıyorlar yerlere kendilerini ama öyle gelişigüzel atışlar değil, hepsi mizansen, hepsi düşünülmüş düşüşler bunlar.

Seda’yla defile izlemek için gittiği İngiltere seyahati dönüşünde görüştüm, “senin amacın neydi, neden böyle bir şey yaptın?” dedim.

“Bunun bir mesajı var, düşene gülmeyin, düşeni mahcup etmeyin diyorlar bence. Bizde ben başlatayım dedim, çok da sevdim. Çok düşen biri değilim ama çok sık düşen arkadaşlarım var. Düşene ben de gülüyorum ama gülmeyin, mahcup da etmeyin diyorum aslında” diye cevapladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 33 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 105 Okunma Balıkesir’in mutlu patileri 12 Mart 2024 | 148 Okunma Köpeğe mirasa alkış 07 Mart 2024 | 135 Okunma 2030’da et tüketimi farklı olacak 05 Mart 2024 | 166 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar