Kilo aldım, vermem!

Rihanna’nın, rol aldığı “Ocean’s 8” filminin Londra galasında giydiği kıyafet çok konuşulmuştu. Çok konuşulan, elbiseden fışkırıp “Ben buradayım, hayli de fazlayım”...

Rihanna’nın, rol aldığı “Ocean’s 8” filminin Londra galasında giydiği kıyafet çok konuşulmuştu.


Çok konuşulan, elbiseden fışkırıp “Ben buradayım, hayli de fazlayım” diyen kilolarıydı aslında.

Rihanna’nın bu halleri yeni değil tabii.

Cengiz Semercioğlu’nun Magazin Konseyi’nde Sibel Can için yaptığı “Şarkılarından çok kiloları konuşuluyor” yorumu son iki yıldır Rihanna için de geçerli.

Gupse Özay da zamanında “Deliha filminde Rihanna’yı oynatacaktım, erken kilo almış” diyerek taa buralardan oralara laf atmıştı. Rihanna’nın neden ve nasıl kilo aldığı konusunda da çeşitli teoriler ortaya atılıyor tabii. İlluminati’nin Rihanna’yı öldürüp değiştirdiği geyikleri bile dönüyor, siz anlayın her kafadan ne sesler çıktığını artık.

Rihanna cephesinde ise kiloyla gelen mutluluk hakim.

Ünlü şarkıcı zayıflamaya çalışmayı bırakın, kilolarını gizleme gereği bile duymuyor, aksine özel seçilmiş kıyafetlerle gözler önüne seriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 278 Okunma Kotum ol sarıl bana! 16 Nisan 2024 | 185 Okunma Fakirliğin simgeleri değişti 11 Nisan 2024 | 184 Okunma Kedili yolcuya öncelik verilir mi? 09 Nisan 2024 | 60 Okunma Boğaziçi mi konservatuvar mı? 04 Nisan 2024 | 106 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar