Murat Boz kediyi özlüyor

Aslı Enver instagram hesabının hikaye bölümünde Murat Boz’la birlikte yaşarken yanlarından ayrılmayan kedileri Düşes ile fotoğrafını paylaşmış. Murat Boz da, hemen sonra Soner...

Aslı Enver instagram hesabının hikaye bölümünde Murat Boz’la birlikte yaşarken yanlarından ayrılmayan kedileri Düşes ile fotoğrafını paylaşmış.


Murat Boz da, hemen sonra Soner Sarıkabadayı’nın “Kokusu burada kendisi yok gel de uyu! Ben ona ulaşamam, o bana ulaşabiliyorken. Buna rağmen bekle dese beklerim, bir ömür boyu” sözlerinin olduğu şarkısını paylaşmış.
İddiaya göre bu şarkıyla Aslı’ya mesaj vermiş.
Murat, Aslı’ya mesaj mı veriyor, bir şey mi demek istiyor orasını bilemem.
Ama bildiğim ve emin olduğum bir şey varsa o da Murat’ın sadece Aslı’yı değil, Düşes’i ve üçünün birlikte olan anılarını da özlediği.
Ben değil, araştırmalar söylüyor bunu.
Hani “kedi özledi” diyenler ya da “kediyi, köpeği özledim” deyip eski sevgilisinin kapısına dayananlar var ya.
Hepsi doğru ve gerçek.
Ayrılıklarda, mutlu anlarla özdeşleşen evcil hayvanların da en az eş ya da sevgili kadar özlendiği, üzüntü kaynağı olduğu araştırmalarla kanıtlandı.
Hatta ayrılık sonrası terapilerde bu konuya özel seanslar bile düzenleniyor.
Murat, Aslı’yı özlüyordur mutlaka.
Ama eminim Düşes’i de özlüyordur.
Hiçbir şey tek taraflı değil.
Düşes de onu özlüyordur.
Ayrılıklarda benim sadece insanları değil, ayrılığı en az insanlar kadar derinden yaşayan ve özleyen ortak hayvanları düşünmem de bundandır. Jurassic World’e merhaba Bu yaz en çok beklediğim filmlerden biriydi Jurassic World: Yıkılmış Krallık (Jurassic World: Fallen Kingdom)
Yarın vizyona giriyor.
Ben basın gösteriminde izledim, dinozorlara hoş geldiniz diyorum, gayet güzeldi film.
Dinozorları tehdit eden volkanik ada, lavlar, kafeslerde bile ürkütücü olan dev yırtıcı dinozorlar, benim eve gelip kedi ve köpeklerime “benim mavilerim” diye sarılmamı sağlayan Blue adlı dinozor, biraz komedi, az da olsa duy...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kültür Yolu başlıyor 28 Mart 2024 | 64 Okunma Metin’den cep telefonuna yasak 26 Mart 2024 | 140 Okunma Ressam Sharon 21 Mart 2024 | 92 Okunma Köpeğiniz bu filme bayılacak 19 Mart 2024 | 66 Okunma Bu kadınlar bir harika 14 Mart 2024 | 111 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar