Bu pazar ormana gittik

Geçtiğimiz pazar günü kalabalık bir ekip, toplanıp ormana gittik. Piknik yapmak için değil, bizi bekleyen, yollarımızı gözleyen sokak köpeklerini hem sevgi hem de mamayla beslemek için oradaydık. Türkiye...

Geçtiğimiz pazar günü kalabalık bir ekip, toplanıp ormana gittik.

Piknik yapmak için değil, bizi bekleyen, yollarımızı gözleyen sokak köpeklerini hem sevgi hem de mamayla beslemek için oradaydık.
Türkiye Motosikletçiler Birliği ve HAÇİKO Derneği’nin “Mamanı da al gel, sokak hayvanlarına yardım için sürüyoruz” ortak projesinde 100’ü aşkın motosikletle bir konvoy oluşturarak Beykoz ormanlarına dağıldık.
Katılımcılar arasında bireysel olarak bizlerle birlikte olan sürücülerin dışında Türkiye Motosiklet Platformu, Deneme Tahtası Platformu, İki Tekerli Melekler ve geniş bir katılımcı kitlesi ile Kadın Motosikletçiler Kulübü vardı.
Ormana atılmış ve her 50-100 metrede bir kümelenmiş köpeklere ulaşan ekipler, yanlarında getirdikleri mamaları büyük bir keyifle bu canlarla paylaştılar.
Ben öyle hissediyorum ki bu pazar gününü en iyi biz değerlendirdik, en güzel biz geçirdik.
5 Mayıs Cumartesi de Dünya Kadın Motosikletçiler Günü.
Buradan bir çağrıda bulunayım; tüm kadın ve erkek motosikletçileri davetlim olarak, Yunus Günçe, Anar ve Oğuz Evren’in de benimle birlikte sahnede olacağı MOİ konserimde Hıdrellez ateşini hep birlikte yakmaya, özel günlerini kutlamaya bekliyorum.
Bu özgür ruhlu güzel insanlarla tanışmış, aynı iyiliği paylaşmış olmak çok güzeldi.
Yeri gelmişken, orman beslemesi turlarımız devam edecek, haciko.org.tr’den takipte olun lütfen.
Unutmayalım, Anatole France’ın da dediği gibi “İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz”...Eski eşler buluştu, şarkı geliyor ABBA şarkılarını dinlemeye de söylemeye...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Adana’da Portakal Çiçeği açtı 23 Nisan 2024 | 49 Okunma Bodrum’da vize paniği 18 Nisan 2024 | 281 Okunma Kotum ol sarıl bana! 16 Nisan 2024 | 185 Okunma Fakirliğin simgeleri değişti 11 Nisan 2024 | 188 Okunma Kedili yolcuya öncelik verilir mi? 09 Nisan 2024 | 60 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar