Ljajic'in gitmesi kayıp olmaz

1 Beşiktaş'ta Rebocho'nun performansını nasıl buluyorsunuz? Çok üst düzey bir futbolcu değil. Az süre almasına rağmen oynadığı zamanlarda da vasatın altında görüntü sergilemedi. Sivasspor maçında karşılaşmanın kötü gitmesini ona bağlayanlar var. Son derece yanlış. Çünkü o çıktıktan sonra 10 kişilik Sivasspor'a Beşiktaş tek gol bile atamadı.

2 Ljajic'in İtalya'ya gideceği konuşuluyor. Ayrılması Beşiktaş için kan kaybı olur mu?
Ljajıc'ın yetenekleri tartışılmaz. Ama sık sık vurguluyorum; günümüz futbolunda eğer fizik gücün yetersizse takıma katkı vermen mümkün olmaz. İyice belli oldu ki Ljajic kendisine iyi bakmıyor. Böyle de devam edecek gibi gözüküyor. Bana göre gitmesi bir kayıp olmaz.

3 Ahmet Nur Çebi yönetimini başarılı buluyor musunuz?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, hem saygılı insan hem de çok başarılı bir iş adamı. Ancak genel görüntüsü hep kötümser. Tabii ki takımın maddi durumu son derece olumsuz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kartal’ın değişiklikleri gereksizdi 19 Nisan 2024 | 522 Okunma Galibiyetin mimarı Victor Nelsson 16 Nisan 2024 | 351 Okunma Osayi ve Livakovic! 15 Nisan 2024 | 538 Okunma Krunic ve Zajc 9 kişi oynattı! 12 Nisan 2024 | 179 Okunma Hırslı ve istekli Edin Dzeko! 04 Nisan 2024 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar