Bu goller aldatmasın!

Açılış seremonisinde Robbie Williams'ın şovu gayet güzeldi, seyirciyi coşturdu. Sade ve başarılı bir açılış oldu. Dünkü maçın kaliteli ve heyecanlı olacağını tahmin etmiyordum....

Açılış seremonisinde Robbie Williams'ın şovu gayet güzeldi, seyirciyi coşturdu. Sade ve başarılı bir açılış oldu. Dünkü maçın kaliteli ve heyecanlı olacağını tahmin etmiyordum. Ama bu kadar da zevksiz bir maç olacağını düşünememiştim. Suudi Arabistan zayıf bir ekip. İki stoperleri ve sol bekleri dışında diğer futbolcular takımı için 90 dakika boyunca hiçbir katkı veremediler.
Rusya maça atak ve hızlı başladı. Dzagoev'in mimarlığında organize ataklar yaptılar. Skor avantajını da çok erken sağlamayı başardılar. Ama takımın en önemli oyuncusu Dzagoev adale sakatlığıyla oyunu terk etmek zorunda kaldı. Büyük olasılıkla da şampiyonayı kapadı. Onun çıkışından sonra kopuk kopuk bir Rusya izledik. Organize atak geliştirmekte zorlandılar. Dzagoev'in yerine Cheryshev girdi. Cheryshev kanat forveti ama iyi bir futbolcu. Dün de sonradan girdiği oyunda takımına önemli katkı yaptı. İki de gol attı.
Aslında golü erken yedikten sonra açık bir futbola yönelen Suudi Arabistan karşısında Rusya çok elverişli bir ortam yakalamıştı. Rakibin kolay top kayıplarından bu şansı defalarca buldular ama bir çoğunda sonunu getiremediler. Buna rağmen farklı bir skorla da şampiyonaya çok iyi bir başlangıç yapmış oldular.
Bu maçın zevksizliğini ortaya koyan bir önemli faktör de 80. dakikaya kadar kaleye uzaktan atılan tek şut olmasıydı. O da zaten kaleyi bulmadı. Maçın bana göre en güzel olayı Rusya'nın attığı üçüncü goldü. Tabii ki bu maç rakibin zayıf olması yüzünden Rusya hakkında kesin bir bilgi vermez. Ama ben Rusya'nın bu işi çok fazla sürdüreceği görüşünde değilim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu 11’lerle kolektif yapı oluşmaz 23 Mart 2024 | 108 Okunma Bu maç tatil edilmeliydi 18 Mart 2024 | 899 Okunma Fiziki düşüş devam ediyor 11 Mart 2024 | 333 Okunma Berkan işini çok iyi yapıyor 09 Mart 2024 | 180 Okunma Barış Alper’i çok beğendim 04 Mart 2024 | 435 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar