Kabul edilemez

Vardar; koşan, içten mücadele eden ama futbol açısından son derece zayıf bir takım. Çok çabuk top kaybediyorlar. Geriden pas yaparak çıkmak isterken prese takılıp, defansta dengesiz yakalanıyorlar. Ayrıca...

Vardar; koşan, içten mücadele eden ama futbol açısından son derece zayıf bir takım. Çok çabuk top kaybediyorlar.
Geriden pas yaparak çıkmak isterken prese takılıp, defansta dengesiz yakalanıyorlar. Ayrıca uyguladıkları kalabalık alan savunmaları da son derece arızalı... Böyle bir rakip karşısında Fenerbahçe kalite farkıyla ilk yarı oyunu tamamen karşı alana yıkıp, mücadeleyi domine etti. Yine hücum girişimlerinde alışılmış organizasyon sıkıntısı baş gösteriyordu. Buna rağmen rakibin de hediyeleriyle önemli pozisyonlar buldular ama gol atamadıkları gibi bir de rakibin tek atağında gol yediler.
İkinci devrede değişen bir şey yoktu.
Yine tek kale bir futbol, alınan tüm riskler karşısında orta saha oyuncularının performansı, bir santrforun olmayışı, F.Bahçe için üretkenliği olumsuz etkiliyordu. Bu yarıda bir fark da tempo düşüşünden sonra acemi rakibin de sonunu getiremediği bazı kontratak girişimleri oldu.
Ahmethan'ın verimsizliğinden Aykut Kocaman mecburen hazır olmayan Soldado'yu oyuna aldı. F.Bahçe en net gol pozisyonuna 80'inci dakikada Ozan ile girdi ama yararlanamadı. Ozan bu pozisyonda gol vuruşu yapmak yerine adeta kaleciye geri pası verdi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağır çekim film gibi hücum ediyor 23 Nisan 2024 | 3.034 Okunma Ofansif yükü Barış Alper taşıyor 22 Nisan 2024 | 204 Okunma Kartal’ın değişiklikleri gereksizdi 19 Nisan 2024 | 851 Okunma Galibiyetin mimarı Victor Nelsson 16 Nisan 2024 | 355 Okunma Osayi ve Livakovic! 15 Nisan 2024 | 541 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar