Seçim sürüyor

Seçimin sürdüğünü, “Şu seçim bitse de kurtulsak” diyenlere inatla söylemiyorum. Zira seçimden onların kastettikleri şeyi kastetmiyorum.Onların seçimden kastettikleri, iki gün önce...

Seçimin sürdüğünü, “Şu seçim bitse de kurtulsak” diyenlere inatla söylemiyorum. Zira seçimden onların kastettikleri şeyi kastetmiyorum.

Onların seçimden kastettikleri, iki gün önce gerçekleşen belediye başkanlığı seçimidir ve FETÖ projesinin zemin kazanmasıyla sonuçlanmıştır.

Seçimin çabucak bitmesini isteyenlerin keyfi yerine gelmiş midir, bilemem demokrasi denilen modern aldatmalar sistemi devam ettiği sürece bu seçimler yine olacaktır çünkü.

Seçim sonuçlarını değerlendirme hakkına sahip hemen herkes, “demokrasi kazandı” diye ısrarla vurguladıklarına göre, belki bu da iyi bir şeydir, ama bunu da bilemem.

Benim durduğum ve baktığım yerden seçimin sürmesi, millet olmak, beka hassasiyeti taşımak bakımından çok köklü, çok hayati bir hususa tabidir.

Şöyle ki, biz asıl seçimimizi Müslüman olmakla yaptık ve bu seçimle, İslam ümmetiyle birlikte çok kavimli, çok dinli bir dünyayı yönetmeye kendiliğinden talip olduk.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonazilerin vasıfları 23 Nisan 2024 | 92 Okunma Altın Buzağı’dan Kızıl Düveye 20 Nisan 2024 | 261 Okunma Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 963 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar