‘Mustafa Kutlu Yetmiş Beş Yaşında’

Bugün itibariye yetmiş beşinci yaşını idrak eden Mustafa Kutlu için, E. Gökçe Aksoy’un hazırladığı Üç Konuşma İki Albüm adlı kitap Dergâh Yayınları tarafından okurlara...

Bugün itibariye yetmiş beşinci yaşını idrak eden Mustafa Kutlu için, E. Gökçe Aksoy’un hazırladığı Üç Konuşma İki Albüm adlı kitap Dergâh Yayınları tarafından okurlara sunuldu.

Kutlu’nun Esenlik Bildirisi’yle açılan armağan kitap, Fatma K. Barbarosoğlu, Feridun Andaç ve İlyas Dirin’in onunla yaptıkları üç konuşma ile Kutlu’nun 54 yıllık yazı hayatının eserler listesinden; fotoğraflarını, resimlerini ihtiva eden iki albümden oluşuyor.

Esenlik Bildirisi, hayattaki menfi gerçeklere karşı Kutlu’nun kaygısını ve umudunu ihtiva eden bir metin olması bakımından, onun yazı eyleminin de bir özetidir aynı zamanda.

Kutlu’nun bu eylemine fikrî, edebî bir zemin oluşturan niyet ve gayretinin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru 28 Mart 2024 | 123 Okunma Her hadis bir rehberdir 26 Mart 2024 | 137 Okunma Şehre bir ‘emin’ seçmek 23 Mart 2024 | 48 Okunma Parça olan paryalaşır 21 Mart 2024 | 230 Okunma ‘Beşikten mezara kadar ilim’ 19 Mart 2024 | 99 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar