Kudüs günlerimden bir kayıt

01 Temmuz Cumartesi, Kudüs Bu yazıyı yazmaya başladığımda, Gazze’den, Filistin yönetiminin nakline izin vermediği on üçüncü hastanın da vefat haberi geldi.Elektrik kesintisi ve tıbbi abluka üzerinden...

01 Temmuz Cumartesi, Kudüs

Bu yazıyı yazmaya başladığımda, Gazze’den, Filistin yönetiminin nakline izin vermediği on üçüncü hastanın da vefat haberi geldi.

Elektrik kesintisi ve tıbbi abluka üzerinden İsrail ile Filistin yönetiminin adeta Gazze’ye en büyük zulmü kim yapacak yarışına girmelerinin çoklu nedenlerini ve kahredici sonuçlarını anlatacak bir gazeteci mutlaka çıkacaktır.

Ben köşe yazısı formatına bağlı kalarak, düşündükçe vicdan yüküne dönüşen ferdi bir çelişkinin altını çizmek istiyorum:

El-an, Beytü’l-Makdis’e erişimimi kolaylaştırdığı için kalmayı tercih ettiğim  Sahira ve Şam kapılarının yakınındaki bir otelin teras katında sabah kahvemi yudumlarken, bir taraftan da bu yazıyı tamamlamaya çalışıyorum.

Çok sıradan olan bu durumu, bir hava atma vesilesine dönüştürdüğümü düşünerek beni kınayanlar olacaktır. Ama ben bunu o nedenle değil, bilakis vicdani bir yük oluşturması nedeniyle, kendi kendimi dövmeye vesile sayarak vurguluyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonazilerin vasıfları 23 Nisan 2024 | 71 Okunma Altın Buzağı’dan Kızıl Düveye 20 Nisan 2024 | 261 Okunma Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 931 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar