İslamofobya’nın bizim imanımızla ilişkisi üzerine

Yeni Şafak gazetesinin iki gün önceki nüshasından okumuşsunuzdur: Fransız polisi, başörtülü iki kadından birinin başına yumruk atıyor, onu korumaya çalışan diğer kadını ise yere...

Yeni Şafak gazetesinin iki gün önceki nüshasından okumuşsunuzdur: Fransız polisi, başörtülü iki kadından birinin başına yumruk atıyor, onu korumaya çalışan diğer kadını ise yere yatırarak etkisiz hale getirmeye çalışıyor.

Bu polis, hemen yanı başlarındaki araçtan inip iki kadına uyguladığı şiddeti, videoya kaydettiğini belirterek kendisini uyaran bir kadına da “Evet ona vurdum, buna yetkim var.” sözüyle ayrıca bir yetkililik baskısı uyguluyor.

Bu mesele ne insan hakları beyannamesi ne de Fransız hukuku içinden konuşulacak bir mesele değildir. Zira, şimdiye kadar sergilenen bu vb. olayların yegâne sebebi, başını ABD’nin çektiği İslam korkusu / İslamofobi’dir.

Diğer etkileri de bir yana, bunda asıl etkiyi son Fransa cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek oyu alan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonazilerin vasıfları 23 Nisan 2024 | 92 Okunma Altın Buzağı’dan Kızıl Düveye 20 Nisan 2024 | 261 Okunma Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 963 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar