Hindistan uzak ülke mi?

Onun düşmanları da rây ve racalardı; bütün Hindistan yalnızca tek bir adamın elinde değildi

Ramazanınız mübarek olsun.

Rabbimiz onu huzur ve sıhhat içinde yaşamamıza; idraklerimizin Allah’ın ve Peygamberi’nin sözlerine yeniden ve yeniden açılmasına; düşüncelerimizin, ahlakımızın güzelleşmesine, iyilikte, hayırda yardımlaşmamıza, dayanışmamıza vesile kılsın.

Albayrak Medya sahiplerinin desteği, tvnet ekibinin gayretiyle, Kudüs’te Ramazan adıyla başladığımız bir dış programı sonraki Ramazan aylarında Endülüs’te, Balkanlar’da, Türkistan diyarında sürdürüp, Hindistan’da tamamlamak gibi bir arzumuz vardı.

Bundan maksat bize İngilizlerin telkiniyle uzak diyar olarak öğretilen ama ruhumuz ve canımız kadar bize yakın olan diyarların, ümmet telakkisi içinde aktif gündeme yerleşmesine vesile olmaktı.

Rabbimizin izin ve yardımıyla ilk ikisini gerçekleştirdik, üçüncüsünü seçime, dördüncüsünü ise halen içinde bulunduğumuz Kovid salgınına denk gelmesi nedeniyle yapamadık. Oysa ki, kardeşim İsmail Halis, Abdullah Aydemir ve Umut Ayar bizzat giderek ilk keşiflerini yapmışlardı; çekimlere başlamak için....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 877 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma Ajan işi bir Gazze protestosu 11 Nisan 2024 | 207 Okunma Bayram yapmanın sırası mı? 09 Nisan 2024 | 56 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar