Fondaş medyanın göz yaşartan haklılığı

ABD, İsveç, Norveç ile başta Almanya ve Fransa olmak üzere AB ülkelerindeki kimi vakıfların, yardım kuruluşlarının, kendilerini AK Parti iktidarını desteklememekle muhalif sayan medya birimlerini, hatırı...

ABD, İsveç, Norveç ile başta Almanya ve Fransa olmak üzere AB ülkelerindeki kimi vakıfların, yardım kuruluşlarının, kendilerini AK Parti iktidarını desteklememekle muhalif sayan medya birimlerini, hatırı sayılır meblağlarla desteklemelerini haklı görmekle kalmayıp, bunu canhıraş bir gayretle savunanlar, şu hususa yaslanıyorlar:

“İrili ufaklı medya kuruluşları maddi bir destsek olmadan hayatta kalamazlar. Bu desteği kendi devletinden alamayanların başka kanallar, sebepler aramaları son derece normaldir.”

Konuyu -çok da elverişli olduğu halde sulandırmadan-, biraz basite indirgeyerek anlamaya çalıştığımızda, fonlanmak isteyenle fonlayanın kaçınılmaz hatta çok insanî zorunlulukları tahtında şöyle bir kurgu ortaya çıkmaktadır:

Gücünü özgürlüğünden(!) alan bir medya organına sahip olabilmek için büyük bir...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 123 Okunma Ajan işi bir Gazze protestosu 11 Nisan 2024 | 206 Okunma Bayram yapmanın sırası mı? 09 Nisan 2024 | 56 Okunma ‘Taş üstüne taş komak’ ya da TİKA 06 Nisan 2024 | 101 Okunma Tehânevî’nin Keşşâf’ı 04 Nisan 2024 | 224 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar