Ey merhametsizler gi-de-cek-si-niz!

Türkiye’nin bekasını, istikrarını ve huzurunu siyasetinin merkezine alan Cumhur İttifakı’nın Başkan Erdoğan’ın seçimin birinci turuna aldığı %49,52 oranındaki oyu daha yüksek bir nispete...

Türkiye’nin bekasını, istikrarını ve huzurunu siyasetinin merkezine alan Cumhur İttifakı’nın Başkan Erdoğan’ın seçimin birinci turuna aldığı %49,52 oranındaki oyu daha yüksek bir nispete eriştirme gayreti ile HDP-PKK ve emperyalist dostlarıyla yaptığı meçhul, ama her durumda Türkiye’nin bekasını ve bölünmez bütünlüğünü tehdit ettiği aşikâr olan anlaşmaları siyasetinin merkezine alan Yedili Masa İttifakı’nın gemi azıya alan faaliyeti içinde hareketli bir beş gün daha yaşayacağız. Dolayısıyla yeni destek vaatleri, istifalar, doğru safta yer alma arayışları, Yedili Masa İttifakı’nda ucu hep açık olan yeni krizler… kalan bu beş günde de bizleri bekliyor olacak.

Nitekim bu yazı için bilgisayarımı açtığımda Yedili Masa’nın küsurat partilerinden birinde gerçekleşen istifa haberi medyaya düşüverdi.

Doğrusu kendi adıma, milli iradenin 14 Mayıs’ta Başkan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı yönünde tecelli ettiğine, rehavete düşülmediği takdirde onun ilk turda aldığı oy oranını en az altı puan daha artıracağına inandığım için, önümüzdeki beş günde mümkün olabilecek mezkûr değişmelerin fazla büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Ancak...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Altın Buzağı’dan Kızıl Düveye 20 Nisan 2024 | 142 Okunma Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 913 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma Ajan işi bir Gazze protestosu 11 Nisan 2024 | 207 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar