Alçak mektuba yüksek cevap

Akıla sahip oldukları halde bilemeyenler, duydukları halde duyamayanlar, gördükleri halde göremeyenler için, ola ki “fethe uğramalarına” vesile olur umuduyla bir daha tekrarlayalım:1-DEAŞ, Amerikatarafından, başta...

Akıla sahip oldukları halde bilemeyenler, duydukları halde duyamayanlar, gördükleri halde göremeyenler için, ola ki “fethe uğramalarına” vesile olur umuduyla bir daha tekrarlayalım:

1-DEAŞ, Amerikatarafından, başta İslamofobya’nın azgınlaştırılmasında kullanılmak üzere, çok boyutlu amaçlar gözetilerek kurulmuş bir terör örgütüdür.

2-Amerika’nın DEAŞ vesilesiyle Suriye’de oluşturduğu varlık, tamamen İsrail’in güvenliğini sağlamaya mahsus bir varlıktır.

3-Amerika, Suriye’deki İsrail esaslı varlığını, PKK / PYD / YPG üzerinden bir devletle pekiştirmek ve daha başından binlerce uçak ve TIR dolusu silah ve mühimmatla takviye ettiği bu örgütleri İsrail’in sevk ve idaresine teslim etmek istemiş, Rusya dahil olmak üzere, birer eyalet hükmündeki Arap devletleriyle, AB ülkelerini buna razı etmiştir.

4-İsrail esaslı ve onun gibi yeni bir terör devletinin kurulmasına itiraz eden tek ülke Türkiye olmuştur.

5-Türkiye, öncelikle PKK / PYD / YPG terör örgütlerinin, sınır boyundaki fiili saldırılarını bitirmek ve orta vadede bu örgüler üzerinden Suriye’nin kuzeyinde İsrail esaslı bir devletin kurulmasını önlemek maksadıyla yaptığı Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekatlarını Barış Pınarı Harekatı’yla tamamlamak zorunda bırakılmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 805 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma Ajan işi bir Gazze protestosu 11 Nisan 2024 | 207 Okunma Bayram yapmanın sırası mı? 09 Nisan 2024 | 56 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar