“Hakikatin kâfiri, şerr’in evliyâsıdır”

Son on altı yılın en önemli seçimine bir gün kaldı.On altı yılda gerçekleşen hangi seçim önemsizdi ki diye düşünebilirsiniz.Evet, her seçim önemliydi. Çünkü ulus devletçi tek...

Son on altı yılın en önemli seçimine bir gün kaldı.

On altı yılda gerçekleşen hangi seçim önemsizdi ki diye düşünebilirsiniz.

Evet, her seçim önemliydi. Çünkü ulus devletçi tek tip insan yaratmak üzere yapılandırılmış, bu maksatla inanç ve ifade özgürlüğünü, örtünme hakkını gasp etmiş, cami – kışla çatışması içinde millet – devlet ikiliğini yaratmış bir sistemden, bu olumsuzlukların giderildiği ve ayrıca terör örgütleri yoluyla bölünme tehlikesinin bertaraf edildiği bir Türkiye’ye adım adım, deyim yerindeyse CHP mahsulü adeta granitleşmiş doğmalardan parça koparta koparta, tam istiklaline kavuşmuş güçlü bir Türkiye istemeyen Batılı ve Batıcı şer ittifaklarından mevzi kurtara kurtara gelebildik bugünlere.

Bunların büyük bir kısmı, henüz anayasal bir teminata dönüştürülmeksizin iktidar gücü sayesinde gerçekleşti. Zikrettiğim blokunun temsilcisi olan CHP, yeni bir anayasanın yapılmasına imkan vermedi; bu amaçla kurulan komisyonları sürekli terk etti. Şimdi seçim meydanlarında özgürlükçü, örtünme hakkına saygılı olduğunu söyleyen CHP, değiştirilemez değiştirilmesi dahi teklif edilemez maddelerin yegane savunucusu olarak, eline geçirdiği ilk fırsatta milletin iktidar gücüyle elde ettiği kazanımlara son vermek için pusuda bekliyor.

Son seçimlerin önemi de işte burada ortaya çıkıyor. Çünkü, CHP’nin pusu kurma imkanlarını da tasfiye edecek, iktidar gücüyle elde edilen kazanımları anayasal bir hakka dönüştürecek bir sisteme geçiliyor.

Bu uğurda verilen mücadeledeki kararlılığı ve artık sağlam bir sonuca ulaştırma zorunluluğunu, 06 Haziran 2011’de bu köşede yayımlanan yazımda dile getirdiğim şu hususları, (birkaç kelimeyi güncellemeyle) tekrar ederek ancak anlatabileceğimi sanıyorum:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyonazilerin vasıfları 23 Nisan 2024 | 89 Okunma Altın Buzağı’dan Kızıl Düveye 20 Nisan 2024 | 261 Okunma Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi 18 Nisan 2024 | 962 Okunma Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek 16 Nisan 2024 | 347 Okunma Düve miti Siyonazilerin çirkin emellerini perdeler mi? 13 Nisan 2024 | 129 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar