Seçim dinamikleri ve seçim dinamitleri!

Siyasi gündem ne kadar ağır olursa olsun... Siyasete etki eden kayıt dışı unsurlar ne kadar harekete geçerse geçsin... Siyasi rekabete ne kadar asimetrik müdahale yapılırsa yapılsın... Türk milletinin feraseti ve...

Siyasi gündem ne kadar ağır olursa olsun... Siyasete etki eden kayıt dışı unsurlar ne kadar harekete geçerse geçsin... Siyasi rekabete ne kadar asimetrik müdahale yapılırsa yapılsın...
Türk milletinin feraseti ve Türkiye tecrübesi, 2023 yılındaki seçimlerin sağlıklı ve güvenilir biçimde neticelenmesinin teminatıdır.
Kabul... Meclis'teki manzaraya, ağır ifadelere, ithamlara bakınca... İnsan, her şeyi milletten beklemenin haksızlık olduğu hissine de kapılmıyor değil.
Ama yine de... Hatta yıpratılmışlığına rağmen... Ülkemizin "kurumları" ve "milli sağduyu" gerek sistemik gerekse güncel risklere karşı sigorta vazifesi görmeyi sürdürüyor.
Bir önceki yazımda, seçim takvimi resmen ilan edilmediği halde aktive olan "unsurlara" işaret etmiş, süreç yönetiminde "güven" ve "güvenilirlik" boyutlarına dikkat çekmiştim.
Bugün; farklı kaynaklardan, farklı kanallardan ve farklı başlıklardan bir dizi karşı atakla karşı karşıya olduğumuz yani bizi, bize bırakmayacakları neredeyse kesinleşmiş durumda.
Üstelik olağan şüphelilerin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler’ 28 Mart 2024 | 111 Okunma İstanbul’a açılacak telefon! Hal hatır için mi, Yürekler ağızda mı? 26 Mart 2024 | 743 Okunma Başkent, ‘hizmete susamış!’ 24 Mart 2024 | 219 Okunma CHP’nin Acısı 23 Mart 2024 | 275 Okunma Ekonomi... Talepler! Ama nasıl? 21 Mart 2024 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar