Kudüs’ün İsrail’e verilme planı asla kabul edilemez

Bakanlarımız, vekillerimiz, kadın kollarımız deprem bölgesinde kimseyi aç ve açıkta bırakmamak için ne gerekirse yaptı. Ama Kılıçdaroğlu oraya gitmedi. Yalan zincirine yeni bir yalan ilave etti.

Yattı, kalktı 'Parayı nereye harcadınız' dedi. Paralar hangi amaç için toplandıysa o gaye için harcandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan; Cezayir, Gambiya ve Senegal'i kapsayan Afrika seyahatinden dönüşünde uçakta gündeme dair kritik mesajlar verdi. ABD Başkanı Trump'ın açıkladığı plana sert çıkan Erdoğan, "Kudüs Müslümanların kutsalıdır. Kudüs'ün İsrail'e verilme planı asla kabul edilemez. Bu, Filistinlilerin haklarını yok sayma ve İsrail'in işgalini meşrulaştırma planıdır" dedi. İşte Erdoğan'ın değerlendirmeleri;
(Beyaz Saray'ın "yüzyılın anlaşması" olarak nitelendirildiği barış planı, -biz uçaktayken- Trump tarafından duyuruldu. Ankara'nın plana yaklaşımı nedir? sorusuna)
Sayın Trump'a telefon görüşmemizde, "Bu metni bize gönderirseniz, içeriğinde ne var görürüz, ona göre tavrımızı belirleriz" dedik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler’ 28 Mart 2024 | 250 Okunma İstanbul’a açılacak telefon! Hal hatır için mi, Yürekler ağızda mı? 26 Mart 2024 | 749 Okunma Başkent, ‘hizmete susamış!’ 24 Mart 2024 | 219 Okunma CHP’nin Acısı 23 Mart 2024 | 275 Okunma Ekonomi... Talepler! Ama nasıl? 21 Mart 2024 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar