FETÖ... Bilanço... Şehir efsaneleri...

Meselenin şehir efsanesi olmaktan çıkması veya tekil örneklerden genelleme yapılma hatasına düşülmemesi için yeniden ele alınmasında fayda var.

Zira, yakın zamana dek FETÖ ile iltisaklı bir kişi ya da kuruluş adına değil inisiyatif almak, aynı cümle içinde isminin geçmesinden imtina edenlerde dahi bir davranış değişikliği başladığı anlatılıyor.
Evet...
FETÖ ile mücadelenin, sayısal yönü aşan sosyo-ekonomik bilançosunun çıkarılmasına ve mücadelenin sürdürülebilirliğini teminat altına alacak yaklaşımlara ihtiyaç var.
Halihazırda, ByLock gizli yazışma programının deşifresi, ankesörlü telefonla ardışık arama zincirinden tespit edilenlerin ayıklanması, itirafçı beyanlarına dayalı somut bulgular dışında FETÖ organizmasına yönelik olarak bir de Maarif Vakfı eliyle yurtdışındaki okul yapılanmasına dönük çalışmalar söz konusu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler’ 28 Mart 2024 | 244 Okunma İstanbul’a açılacak telefon! Hal hatır için mi, Yürekler ağızda mı? 26 Mart 2024 | 749 Okunma Başkent, ‘hizmete susamış!’ 24 Mart 2024 | 219 Okunma CHP’nin Acısı 23 Mart 2024 | 275 Okunma Ekonomi... Talepler! Ama nasıl? 21 Mart 2024 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar