Erdoğan ve Türkiye karşıtı yabancı yayınların ortakları!

2023 seçimlerinin en dikkat çekici yönlerinden birini, "Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar mühimdir" anlayışına sahip yabancı aktörlerin operasyonel faaliyetleri oluşturacak. Denilebilir ki... "Bu iddia, klişeden...

2023 seçimlerinin en dikkat çekici yönlerinden birini, "Türkiye, Türklere bırakılmayacak kadar mühimdir" anlayışına sahip yabancı aktörlerin operasyonel faaliyetleri oluşturacak.
Denilebilir ki...
"Bu iddia, klişeden ibarettir. Her seçim öncesinde konuşulur!"
Bir defa tespitin klişeleşmiş olması, onun değerini azaltmaz. Aksine, mücadelenin bitip tükenmek bilmediğini gösterir. "Türkiye'nin seçimi", elbette dünyanın ilgisini çekecektir. Lakin seçim sürecini ilgiyle takip etmek ile seçmenleri manipüle etmek arasında büyük fark vardır!
Üstelik...
Bu kez yöntem değişikliği, daha doğrusu "hibrit araçların kullanımı" ile karşı karşıyayız.
Nedir o?
Eskiden, müttefik dediğimiz ülkelerin siyasal figürleri Türkiye ve liderliği hakkında tek taraflı ve sinir uçlarına dokunan değerlendirmeleri açıktan yapar, hatta bundan çekinmezlerdi.
Onlara, içerideki muhalif gruplar ve siyasi parti sözcüleri de eşlik eder, algı operasyonu faaliyeti hızlandırılırdı.
Bu...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan... Bir Liderlik Dersi! 18 Nisan 2024 | 351 Okunma İran, İsrail... Madalyonun iki yüzü! 16 Nisan 2024 | 157 Okunma Dönüm noktaları ve Devlet Bey... 13 Nisan 2024 | 456 Okunma Sü uyur, düşman uyumaz! 11 Nisan 2024 | 170 Okunma Değişim… CHP mi değişti, seçmen mi? 09 Nisan 2024 | 196 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar