Allah’ıma şükürler olsun!

Şeytanın avukatı filminin en çarpıcı sahnesi: "Şüphe yok ki kibir, en sevdiğim günahtır!" Çiğnediği sakızı gizlemeye çalışan ve elini zoraki uzatan bir danışman!

"Senin için neler hazırladık bilsen! Yazık olacak sana!" bakışları atan bir diğer danışman.
Özgüvenden, kibirden başları dönmekte! Karşılarında, onlara göre "yandaş!" medyanın temsilcisi... Güya sıkıştırıp puan toplayacaklar. CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ise sevgi kelebeği modunu terkederek, tırnaklarını çıkarmış, daha önce denediği metodu bir kez daha uygulama telaşında!
Ve bir başka an!
Tesadüf bu ya açık kalan cep telefonu. CHP'nin adayı ve ekibi bir mekanda programı konuşuyorlar. "Bunlar da (ki biz oluyoruz) prim yapacağım derken, mezara gömülmeye ne kadar hevesli!" diyor. Allah büyük! Mezardaki (!) bizler, o talihsiz diyaloga anbean tanık oluyoruz!

***

Peki, CHP'nin adayı uzaktan göründüğü gibi bir şahsiyet mi, yoksa yakın temasta bıraktığı izlenimi farklı mı?
Bir süredir kalıplaşmış, haklılık payı da olan "proje aday" vurgusuna bile takılmadan anlatalım...
Onun adına hareket eden, organize trolleri var. Daha siz yayına çıkmadan, itibar suikastına malzeme üretiyorlar. Benim sosyal medya hesaplarım olmadığından arşivlerden bula bula Cumhurbaşkanı veya Başbakan ile katıldığım seyahatlerdeki fotoğrafları kurgulayıp üstüne kin ve nefret kusuyorlar. Peki kim bunlar? Sıfatları öğrenci, iş arayan gençler ve öğretmen! Ama insanlıklarını unutan zavallılar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran, İsrail... Madalyonun iki yüzü! 16 Nisan 2024 | 104 Okunma Dönüm noktaları ve Devlet Bey... 13 Nisan 2024 | 454 Okunma Sü uyur, düşman uyumaz! 11 Nisan 2024 | 168 Okunma Değişim… CHP mi değişti, seçmen mi? 09 Nisan 2024 | 194 Okunma ‘ÖnYargı’tay’ olmasın! 06 Nisan 2024 | 169 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar