Fırat’ın doğusu batısı diye pazarlık olmaz

ABD-İLE MENBİÇ GERİLİMİ: "Irak ve Suriye topraklarında Türkiye'ye karşı bir terör oluşumuna müsamahamız yok. Bunun, Fırat'ın doğusu batısı diye pazarlığı da olmaz. YPG nereye giderse...

ABD-İLE MENBİÇ GERİLİMİ:
"Irak ve Suriye topraklarında Türkiye'ye karşı bir terör oluşumuna müsamahamız yok. Bunun, Fırat'ın doğusu batısı diye pazarlığı da olmaz. YPG nereye giderse gitsin askerimiz ensesinde olacak"

AVRUPA'DA YPG-PKK OYUNU:
"PKK ismi eskidi. Birçok ülkede terör örgütü olarak tanındı. Şimdi taktik yapıyorlar. Demokratik oluşum filan... Yersen. Biz bunları biliyoruz, hangi kılığa girerlerse girsinler bunlar sızma terörist"

Münih Güvenlik Konferansı'na katılan ve bazı Alman parlamenterlerin provokatif sorularına açık ve net cevaplar veren Başbakan Binalı Yıldırım, dönüş yolunda Türk Amerikan ve Türk-Alman ilişkileri ile ilgili sorularımızı şöyle yanıtladı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler’ 28 Mart 2024 | 239 Okunma İstanbul’a açılacak telefon! Hal hatır için mi, Yürekler ağızda mı? 26 Mart 2024 | 749 Okunma Başkent, ‘hizmete susamış!’ 24 Mart 2024 | 219 Okunma CHP’nin Acısı 23 Mart 2024 | 275 Okunma Ekonomi... Talepler! Ama nasıl? 21 Mart 2024 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar